ακρωτήρι

ΑΚΡΩΤΗΡΙ summer club 2018

Ακρωτήρι summer club και καλοκαιρινή περίοδος είναι κάτι ταυτόσημο, οπότε με το που έρχονται οι πρώτες ζεστές μέρες, αλλά κυρίως νύχτες, το φαντασμαγορικό μαγαζί που κοσμεί την Παραλιακή, παίρνει φωτιά. Όντας τοποθετημένο δίπλα στην θάλασσα, και ικανό να φιλοξενήσει λόγω της μεγάλης χωρητικότητας του όλη την πόλη, μας καλεί για ακόμα μια χρονιά να γίνουμε μέρος της πιο όμορφης καλοκαιρινής εμπειρίας διασκέδασης της πόλης.

SHOWTIME RNB PARTY, ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ W SUMMER CLUB 2017

Το φετινό καλοκαίρι μας επιφυλάσσει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις για την νυχτερινή μας διασκέδαση, και αυτή δεν είναι άλλη από την μαγική ένωση δύο τεραστίων brands της νυχτερινής Αθήνας, δύο μαγαζιών που υμνούν με τον καλύτερο τρόπο το απόλυτο nightlife. Ο λόγος φυσικά για το μοναδικό Akrotiri, και το φαντασμαγορικό W Club, που για αυτή την θερινή σεζόν συμπράττουν και δημιουργούν τον μονόδρομο της νυχτερινής ψυχαγωγίας.

Μάκης Δημάκης live στο Ακρωτήρι summer club

Στα πλαίσια του project live από το derti fm που διοργανώνει ο μεγάλος ραδιοφωνικός σταθμός, derti fm στο στολίδι της Παραλιακής, Ακρωτήρι, θα δώσει ένα μοναδικό live performance ο υπέροχος Μάκης Δημάκης. Ο δημοφιλής ραδιοφωνικός σταθμός επαναφέρει αυτό το εξαιρετικό event, με το οποίο επισφραγίζεται με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο, το τέλος του καλοκαιριού.