αργυρός

Τρομερός ο Αργυρός το Σαββατο στο Fantasia live!

Το στοίχημα το έχει κερδίσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και σας το έχουμε πει πολλές φορές. Αλλά με τον ανταγωνισμό που υπάρχει αξίζει να το τονίζουμε ακόμη περισσότερο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι στην πιο ώριμη περίοδο επαγγελματικά στην καριέρα του. Σκίζει στην κυριολεξία και έχει πολλά τραγούδια στο ενεργητικό του που έχουν αγαπηθεί.

O ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΙΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠO ΠΟΤΕ!

Δεν είναι μυστικό πως ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, έχει δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, που οδηγεί στο Fantasia live στο οποίο προκαλεί τον πανικό που μόνο εκείνος γνωρίζει. Έτσι, ο ίδιος όπως όλα δείχνουν, περνάει την πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, αλλά σύμφωνα με τις φήμες που όλο και φουντώνουν περνάει και την καλύτερη φάση στα προσωπικά του.

''ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ''! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δήλωσε πως θέλει να αρχίσει να ψάχνεται σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, και να δώσει κάτι νέο και στιχουργικά και συνθετικά. Αναφέρει πως εκτιμά πολύ την συνεργασία του με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, αλλά θεωρεί πως ήρθε η ώρα να μπει ένα προσωρινό τέλος, γιατί επιθυμεί να ερμηνεύσει και άλλα είδη κομματιών, και να μην περιοριστεί με τον τίτλο 'του τραγουδιστή που λέει μόνο καψουροτράγουδα'.

2 Σεπτεμβρίου η Πρεμιέρα στο Fantasia Live!

Oι φήμες επιβεβαιώθηκαν, και το φινάλε του Fantasia live το Σάββατο 30 Ιουλίου, ήταν απλά ένα μικρό διάλειμμα. Έτσι, στις 2 Σεπτεμβρίου, ο μοναδικός Κωνσταντίνος Αργυρός θα ξανακρατήσει το μουσικό τιμόνι αυτού του υπέροχου μαγαζιού, που κακά τα ψέματα, χρίστηκε ως το μεγαλύτερο καλοκαιρινό hotspot της πόλης.

Απίστευτο το ποιος διασκέδασε στον Αργυρό το Σάββατο!

Fantasia live

Ο Κωσταντίνος Αργυρός, έχει χρίσει το Fantasia live, τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Πλήθος επωνύμων, έχουν επιλέξει το εν λόγω μαγαζί, αφού ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει βρει την μαγική συνταγή της επιτυχίας, με το κέφι να φτάνει σε πρωτόγνωρα επίπεδα, και τον ίδιο να κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Pages