Matchbox bar - Club

matchbox bar club γκάζι
Τιμές Μαγαζιού: 
80€ τιμή απλής φιάλης
Βαθμολογία: 
Average: 4.1 (10 votes)

Matchbox

To Matchbox club, ήρθε για να ταράξει τα νερά της διασκέδασης στο Γκάζι, και όπως φαίνεται το έκανε με μεγάλη επιτυχία. Η περιοχή που το nightlifeυμνείται όσο πουθενά αλλού, απέκτησε ένα νέο στέκι, που χρίστηκε αμέσως ως ένα από τα καλύτερα hotspotτης πόλης. Είναι ένα μαγαζί που συνδυάζει όλες τις μουσικές προτιμήσεις με τον καλύτερο τρόπο, αφού τα events, τα parties, και τα specialhappeningsκαι surprises, θα εντυπωσιάσουν τον καθένα και θα ελκύσουν όλη την πόλη να το επισκεφτεί για ακόμα μια φορά. Όντας ένας απόλυτα ζεστός και φιλικός χώρος , σε προσκαλεί με τον καλύτερο τρόπο να γίνεις μέρος της διασκέδασης που προάγει, και αυτή δεν είναι άλλη από την αυθεντική μορφή της, αυτή που δεν σε αφήνει να πας σπίτι μέχρι έξω να έχει ξημερώσει.

Με ένα πρωτότυπο εσωτερικό design, μοντέρνα διακόσμηση, και ιδιαίτερη αισθητική, με τελευταίας τεχνολογίας ηχεία που του προσδίδουν κρυστάλλινο ήχοτο Μatchbox, κερδίζει τις εντυπώσεις από το πρώτη επίσκεψη, και οι πελάτες του γίνονται αυτόματα θαμώνες που το επιλέγουν φανατικά για την διασκέδαση τους. Τα πάρτι που το πλαισιώνουν, είναι σε εβδομαδιαία βάση σε σταθερές μέρες, και έλκουν όλη την πόλη να διασκεδάζει εκεί, αφού μέσω της μεγάλης γκάμας μουσικής που έχουν, καλύπτουν ‘όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις, κάνοντας τον δικό τους χαμό στο Γκάζι, και δημιουργώντας ένα nonstopπαρτι μέχρι το πρωί. Η εξυπηρέτηση από το προσωπικό είναι άρτια, το οποίο είναι πάντα πρόθυμο, και η κάβα είναι πολύ καλά ενημερωμένη με όλων των ειδών τα ποτά, να προάγουν την απόλυτη ποιότητα.

Το Matchbox,  αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή για το σωστότερο mainstreamτης πόλης, αφού συνδυάζει την απόλυτη διασκέδαση με τα καλύτερα eventsκαι τους topdj’sνα τα υλοποιούν όλα αυτά στον ύψιστο βαθμό τους, με τις μουσικές τους επιλογές που ελίσσονται άψογα σε στις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Το Matchbox, είναι σε κάθε βράδυ λειτουργίας του κατάμεστο, με τα υπέροχα events του, να βρίσκονται εκεί σε σταθερή βάση και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλης της Αθήνας. Έτσι, κάθε Τετάρτη, τα ηνία του μουσικού προγράμματος παίρνει το πάρτι ‘Χαιβάνια’, που διατηρούν το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τα specialsurprisesπου έχουν κάθε φορά. Κάθε Πέμπτη, ο djTeoLadias, TeoOikonomou & Bboss,  παίρνουν την θέση τους στα decks του μαγαζιού, ως μουσικοί leadersτου Οlalimba, greeknights, και οι καλύτεροι ελληνικοί ήχοι, βρίσκουν την μόνιμη στέγη τους στο ‘σπιρτόκουτο’ του Κεραμικού. Οι Παρασκευές μας, είναι ξανά με ελληνική χροιά με το Greeknightstand, να φτάνει το κέφι και την διασκέδαση στο κόκκινο. Τα Σάββατα, έρχονται με πιο mainstreamδιάθεση, με σκοπό να καλύψουν όλα τα μουσικά γούστα και προτιμήσεις, με τις τοπ ελληνικές και ξένες επιτυχίες να βρίσκονται στην πρωταγωνίστρια γραμμή.

Το Μatchbox, προάγει την έννοια ενός ατελείωτου πάρτι μέχρι το πρωί για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς. Μέσω του φιλικού και ζεστού χώρου του, σε προσκαλεί με τον πιο όμορφο τρόπο να γίνεις μέρος αυτής της μόνιμης γιορτινής διάθεσης που επικρατεί εκεί, αφού ομολογουμένως είναι ένα από τα μεγαλύτερα meetpointsτης πόλης.