Lohan

4.9

Rakkan Bar Restaurant

4.9

Rakkan Bar Restaurant

4.9

Φιάλες & Τιμές για κράτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη τιμή για την κράτηση σας!

Χάρτης

Loading...

Πρόγραμμα λειτουργίας

Φιάλες & Τιμές για κράτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη τιμή για την κράτηση σας!

Ακριβής Τοποθεσία

Loading...

Πρόγραμμα λειτουργίας

Λεπτομέρειες

To sushi, είναι ομολογουμένως το απόλυτο γαστρονομικό trend των τελευταίων χρόνων, με τα μαγαζιά που το 'υμνούν' σε όλο του το μεγαλείο να αυξάνονται συνεχώς και σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Ένας χώρος όμως που εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το fusion στοιχείο της ιαπωνικής κουζίνας, και είναι ένα από τα σημαντικότερα lunch meetpoints των Βορείων Προαστίων, αποτελεί το Rakkan που εδρεύει στην Κηφισιά και πιο συγκεκριμένα στο ισόγειο του εμπορικού Κέντρου Μελά. Θέτοντας στην πρωταγωνίστρια γραμμή τα ποιοτικά υλικά, τις προσιτές τιμές, την εξαιρετική δομική και αισθητική σύσταση του χώρου αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση, το Rakkan έχει χριστεί ως ένα από τα πιο δυνατά bar-restaurants της πόλης μας. Η διακόσμηση του Rakkan έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τις γαστρονομικές προτάσεις που προάγει το μαγαζί, και με την fusion κουζίνα που πρεσβεύει, υποστηρίζοντας έντονα το μινιμαλιστικό στοιχείο. Η πρόσοψη του όντας διάφανη προσδίδει ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα στο μαγαζί, με τα γκρι και μαύρα χρώματα να υπερισχύουν αρκετά.


Το Rakkan είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης του αρχιτεκτονικού γραφείο K-studio, το οποίο με στόχο να δώσει ένα πιο δυνατό στοιχείο που να ΄σπάει' ελαφρά τον γενικότερο μινιμαλισμό, τοποθέτησε στο ταβάνι ξύλινους κύβους, δημιουργώντας μια μαγευτική γεωμετρική εγκατάσταση. Όσοι έχουν επισκεφτεί το Rakkan, έχουν μείνει άκρως ικανοποιημένοι από την εξαιρετική ποιότητα των πιάτων του, αλλά και από το μοναδικό πάντρεμα της κλασσικής ιαπωνικής κουζίνας, με υπέροχα μεσογειακά υλικά. Ο executive chef του Rakkan είναι ο Joe Kurauchi, και είναι ο υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για το πόσο αυξάνονται συνεχώς, οι φανατικοί λάτρεις του sushi, με το συγκεκριμένο μαγαζί να έχει θέσει τις δικές του δομές στα γαστρονομικά δεδομένα. Αξίζει να αναφερθούν κάποια από τα καλύτερα πιάτα του μενού, που έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ο μαύρος μπακαλιάρος, ο οποίος είναι μαριναρισμένος σε σάλτσα Saikyo Miso, είναι από τα πιο signature dishes του Rakkan και έχει πιστούς και φανατικούς θαυμαστές, έχοντας μια άκρως ισορροπημένη γεύση ανάμεσα στο γλυκό και στο αλμυρό.


Ξεχωρίζει φυσικά και ο τόνος Αburi, συνοδευόμενος από ντοματίνια, κρεμμύδι τηγανισμένο, και μια αρωματική σάλτσα από σχοινόπρασο, όπως και η εξαιρετική ποικιλία από sashimi, το οποίο είναι λεπτά κομμάτια από φιλέτο ψαριού, ποικιλία από nigiri, που είναι φιλέτα ψαριού με ρύζι, αλλά και ρολά τεσσάρων ειδών με σολομό, τόνο, καβούρι με αβοκάντο αλλά και την προσωπική πρόταση του chef, το Crazy roll. Επιπρόσθετα, ο κατάλογος του περιλαμβάνει αρκετές προσφορές για μεσημεριανό μενού, κάνοντας το Rakkan προσιτό για όλον τον κόσμο. Διαθέτει και μια πολύ καλά ενημερωμένη wine list, αλλά και εξαιρετικά ευφάνταστα cocktails. Φυσικά το Rakkan δεν έχει μείνει στα όρια της Αθήνας, αφού έχει μεταφερθεί για τις καλοκαιρινές σεζόν στην Μύκονο, σε ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό στην παραλία Καλό Λιβάδι, μαγνητίζοντας τα βλέμματα, τους ουρανίσκους, και όντας ένα από τα πιο δυνατά hotspot του νησιού, με τους λάτρεις της fusion ιαπωνικής κουζίνας να απογειώνονται γευστικά.

Λεπτομέρειες

To sushi, είναι ομολογουμένως το απόλυτο γαστρονομικό trend των τελευταίων χρόνων, με τα μαγαζιά που το 'υμνούν' σε όλο του το μεγαλείο να αυξάνονται συνεχώς και σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Ένας χώρος όμως που εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το fusion στοιχείο της ιαπωνικής κουζίνας, και είναι ένα από τα σημαντικότερα lunch meetpoints των Βορείων Προαστίων, αποτελεί το Rakkan που εδρεύει στην Κηφισιά και πιο συγκεκριμένα στο ισόγειο του εμπορικού Κέντρου Μελά. Θέτοντας στην πρωταγωνίστρια γραμμή τα ποιοτικά υλικά, τις προσιτές τιμές, την εξαιρετική δομική και αισθητική σύσταση του χώρου αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση, το Rakkan έχει χριστεί ως ένα από τα πιο δυνατά bar-restaurants της πόλης μας. Η διακόσμηση του Rakkan έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τις γαστρονομικές προτάσεις που προάγει το μαγαζί, και με την fusion κουζίνα που πρεσβεύει, υποστηρίζοντας έντονα το μινιμαλιστικό στοιχείο. Η πρόσοψη του όντας διάφανη προσδίδει ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα στο μαγαζί, με τα γκρι και μαύρα χρώματα να υπερισχύουν αρκετά.


Το Rakkan είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης του αρχιτεκτονικού γραφείο K-studio, το οποίο με στόχο να δώσει ένα πιο δυνατό στοιχείο που να ΄σπάει' ελαφρά τον γενικότερο μινιμαλισμό, τοποθέτησε στο ταβάνι ξύλινους κύβους, δημιουργώντας μια μαγευτική γεωμετρική εγκατάσταση. Όσοι έχουν επισκεφτεί το Rakkan, έχουν μείνει άκρως ικανοποιημένοι από την εξαιρετική ποιότητα των πιάτων του, αλλά και από το μοναδικό πάντρεμα της κλασσικής ιαπωνικής κουζίνας, με υπέροχα μεσογειακά υλικά. Ο executive chef του Rakkan είναι ο Joe Kurauchi, και είναι ο υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για το πόσο αυξάνονται συνεχώς, οι φανατικοί λάτρεις του sushi, με το συγκεκριμένο μαγαζί να έχει θέσει τις δικές του δομές στα γαστρονομικά δεδομένα. Αξίζει να αναφερθούν κάποια από τα καλύτερα πιάτα του μενού, που έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ο μαύρος μπακαλιάρος, ο οποίος είναι μαριναρισμένος σε σάλτσα Saikyo Miso, είναι από τα πιο signature dishes του Rakkan και έχει πιστούς και φανατικούς θαυμαστές, έχοντας μια άκρως ισορροπημένη γεύση ανάμεσα στο γλυκό και στο αλμυρό.


Ξεχωρίζει φυσικά και ο τόνος Αburi, συνοδευόμενος από ντοματίνια, κρεμμύδι τηγανισμένο, και μια αρωματική σάλτσα από σχοινόπρασο, όπως και η εξαιρετική ποικιλία από sashimi, το οποίο είναι λεπτά κομμάτια από φιλέτο ψαριού, ποικιλία από nigiri, που είναι φιλέτα ψαριού με ρύζι, αλλά και ρολά τεσσάρων ειδών με σολομό, τόνο, καβούρι με αβοκάντο αλλά και την προσωπική πρόταση του chef, το Crazy roll. Επιπρόσθετα, ο κατάλογος του περιλαμβάνει αρκετές προσφορές για μεσημεριανό μενού, κάνοντας το Rakkan προσιτό για όλον τον κόσμο. Διαθέτει και μια πολύ καλά ενημερωμένη wine list, αλλά και εξαιρετικά ευφάνταστα cocktails. Φυσικά το Rakkan δεν έχει μείνει στα όρια της Αθήνας, αφού έχει μεταφερθεί για τις καλοκαιρινές σεζόν στην Μύκονο, σε ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό στην παραλία Καλό Λιβάδι, μαγνητίζοντας τα βλέμματα, τους ουρανίσκους, και όντας ένα από τα πιο δυνατά hotspot του νησιού, με τους λάτρεις της fusion ιαπωνικής κουζίνας να απογειώνονται γευστικά.

Λεπτομέρειες

To sushi, είναι ομολογουμένως το απόλυτο γαστρονομικό trend των τελευταίων χρόνων, με τα μαγαζιά που το 'υμνούν' σε όλο του το μεγαλείο να αυξάνονται συνεχώς και σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Ένας χώρος όμως που εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το fusion στοιχείο της ιαπωνικής κουζίνας, και είναι ένα από τα σημαντικότερα lunch meetpoints των Βορείων Προαστίων, αποτελεί το Rakkan που εδρεύει στην Κηφισιά και πιο συγκεκριμένα στο ισόγειο του εμπορικού Κέντρου Μελά. Θέτοντας στην πρωταγωνίστρια γραμμή τα ποιοτικά υλικά, τις προσιτές τιμές, την εξαιρετική δομική και αισθητική σύσταση του χώρου αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση, το Rakkan έχει χριστεί ως ένα από τα πιο δυνατά bar-restaurants της πόλης μας. Η διακόσμηση του Rakkan έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τις γαστρονομικές προτάσεις που προάγει το μαγαζί, και με την fusion κουζίνα που πρεσβεύει, υποστηρίζοντας έντονα το μινιμαλιστικό στοιχείο. Η πρόσοψη του όντας διάφανη προσδίδει ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα στο μαγαζί, με τα γκρι και μαύρα χρώματα να υπερισχύουν αρκετά.


Το Rakkan είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης του αρχιτεκτονικού γραφείο K-studio, το οποίο με στόχο να δώσει ένα πιο δυνατό στοιχείο που να ΄σπάει' ελαφρά τον γενικότερο μινιμαλισμό, τοποθέτησε στο ταβάνι ξύλινους κύβους, δημιουργώντας μια μαγευτική γεωμετρική εγκατάσταση. Όσοι έχουν επισκεφτεί το Rakkan, έχουν μείνει άκρως ικανοποιημένοι από την εξαιρετική ποιότητα των πιάτων του, αλλά και από το μοναδικό πάντρεμα της κλασσικής ιαπωνικής κουζίνας, με υπέροχα μεσογειακά υλικά. Ο executive chef του Rakkan είναι ο Joe Kurauchi, και είναι ο υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για το πόσο αυξάνονται συνεχώς, οι φανατικοί λάτρεις του sushi, με το συγκεκριμένο μαγαζί να έχει θέσει τις δικές του δομές στα γαστρονομικά δεδομένα. Αξίζει να αναφερθούν κάποια από τα καλύτερα πιάτα του μενού, που έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ο μαύρος μπακαλιάρος, ο οποίος είναι μαριναρισμένος σε σάλτσα Saikyo Miso, είναι από τα πιο signature dishes του Rakkan και έχει πιστούς και φανατικούς θαυμαστές, έχοντας μια άκρως ισορροπημένη γεύση ανάμεσα στο γλυκό και στο αλμυρό.


Ξεχωρίζει φυσικά και ο τόνος Αburi, συνοδευόμενος από ντοματίνια, κρεμμύδι τηγανισμένο, και μια αρωματική σάλτσα από σχοινόπρασο, όπως και η εξαιρετική ποικιλία από sashimi, το οποίο είναι λεπτά κομμάτια από φιλέτο ψαριού, ποικιλία από nigiri, που είναι φιλέτα ψαριού με ρύζι, αλλά και ρολά τεσσάρων ειδών με σολομό, τόνο, καβούρι με αβοκάντο αλλά και την προσωπική πρόταση του chef, το Crazy roll. Επιπρόσθετα, ο κατάλογος του περιλαμβάνει αρκετές προσφορές για μεσημεριανό μενού, κάνοντας το Rakkan προσιτό για όλον τον κόσμο. Διαθέτει και μια πολύ καλά ενημερωμένη wine list, αλλά και εξαιρετικά ευφάνταστα cocktails. Φυσικά το Rakkan δεν έχει μείνει στα όρια της Αθήνας, αφού έχει μεταφερθεί για τις καλοκαιρινές σεζόν στην Μύκονο, σε ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό στην παραλία Καλό Λιβάδι, μαγνητίζοντας τα βλέμματα, τους ουρανίσκους, και όντας ένα από τα πιο δυνατά hotspot του νησιού, με τους λάτρεις της fusion ιαπωνικής κουζίνας να απογειώνονται γευστικά.