Akrotiri Summer club 2017 - Άγιος Κοσμάς Παραλιακή

Ακρωτήρι Summer club 2017 - Άγιος Κοσμάς Παραλιακή

Το Ακρωτήρι, είναι εκείνο το μαγαζί που δεσπόζει επιβλητικά στην περιοχή του Ελληνικού, και είναι από τους βασικότερους λόγους που επιβεβαιώνουν την φράση πως η Παραλιακή είναι ο απόλυτος θερινός προορισμός. Το φαντασμαγορικό αυτό μαγαζί βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα στην θάλασσα, προσδίδοντας τον θερινό και χαλαρωτικό αέρα που πρέπει να υπάρχει διάχυτη στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Το Ακρωτήρι summer club είναι το μεγαλύτερο club σε χωρητικότητα κλαμπ όλης της Αθήνας, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλο το κοινό να το επιλέξει για να απογειώσει την διασκέδαση του, κάτι που γίνεται κάθε χρόνο σταθερά. Ο open air χώρος του, αποτελεί τον πόλο έλξης του μαγαζιού, αφού μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, αφού δίνει στους χιλιάδες θαμώνες του την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον αττικό θερινό ουρανό, μετατρέποντας αυτό το σημείο της Αθήνας, στο πιο όμορφο νησί της πόλης.

Είναι ένα μαγαζί που δεν επαναπαύεται στην ήδη επιτυχία του αλλά αντίθετα χρόνο με τον χρόνο εκσυσγχρονίζεται, ανανεώνεται, ακολουθώντας κάθε νέο ρεύμα και τάση, στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω του, και ανεβάζοντας το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινού, το οποίο αυξάνεται συνεχώς. Θα μπορούσε κανείς να πει, πως το Akrotiri club έχει δομηθεί σε φαντασμαγορικές προδιαγραφές των καλύτερων μαγαζιών του εξωτερικού, με το elegant στοιχείο να πρωταγωνιστεί, έχοντας απαράμιλλη αισθητική, και κυρίαρχα χρώματα το λευκό, σε άρτιο συνδυασμό με το ξύλο και την πέτρα. Οι πανύψηλοι φοίνικες, έρχονται για να δώσουν την τελική πινελιά για το πιο όμορφο καλοκαιρινό 'πίνακα' της θερινής μας διασκέδασης.

Όπως αναφέρθηκε είναι ένα πολύ μεγάλης χωρητικότητας μαγαζί, δίνοντας στους θαμώνες του την ευκαιρία να διασκεδάσουν όπως εκείνοι επιθυμούν, αφού διαθέτει πλήθος από αναπαυτικούς καναπέδες, αλλά και stands, που απογειώνουν στο έπακρον την νούμερο ένα τάση της νυχτερινής ψυχαγωγίας, όπου το Ακρωτήρι είναι από τους άξιους εκπροσώπους του. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, το αγαπημένο όλων, live clubbing. To live clubbing απογειώθηκε όσο ποτέ άλλοτε, από την φαντασμαγορική σκηνή του καλύτερου club της πόλης, Ακρωτήρι club, με πρώτο καλεσμένο του το 2015, τον εξαιρετικό Νίκο Βέρτη, και την περσινή σεζόν με τον νούμερο ένα σταρ, Σάκη Ρουβά, και τον δρόμο για την απόλυτη ψυχαγωγία, να δείχνει αποκλειστικά την περιοχή του Αγίου Κοσμά. Το akrwthri summer club, είναι ένα μαγαζί ικανό να υποστηρίξει τα πιο δυνατά events και projects της πόλης, όπως φυσικά και τα πιο δυνατά ονόματα στον χώρο των dj's, αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, για να πραγματοποιηθεί αυτό στην καλύτερη του μορφή.

Στο δυναμικό αυτού του εξαιρετικού νυχτερινού μαγαζιού, έρχεται να προστεθεί ένα από τα καλύτερα club της πόλης, το Lohan club athens γκάζι 2017, με ένα εξαιρετικά ενημερωμένο clubbing style και τους καλύτερους dj να απογειώνουν όλες τις αισθήσεις μας. Όλα δείχνουν λοιπόν πως το Akrotiri w 2017 summer club, θα αποτελέσει τον απόλυτο μονόδρομο και για την φετινή καλοκαιρινή μας διασκέδαση, με τον κόσμο να προκαλεί για ακόμα μια χρονιά την απόλυτη κοσμοσυρροή για να γίνει μέρος της πιο όμορφης θερινής ψυχαγωγίας.

Βαθμολογία: 
Average: 5 (6 votes)