Αργυρός - Μαρτάκης: Μια συνάντηση έκπληξη στο Fantasia!

Αργυρός - Μαρτάκης: Μια συνάντηση έκπληξη στο Fantasia!

Ο Κώστας Μαρτάκης, πήρε την παρέα του και πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό μαγαζί, που εμφανίζεται ο πολύ καλός του φίλος και περσινός συνεργάτης του στο Ποσειδώνιο, Κωσταντίνος Αργυρός που δημιουργεί τον απόλυτο πανικό με τις εμφανίσεις του στο Fantasia live.

Όπως φυσικά συνηθίζεται, αλλά και πέρα από τα τυπικά, αφού οι δύο τραγουδιστές διατηρούν μια άριστη φιλική σχέση, ο μουσικός leader του Fantasia, Αργυρός, ανέβασε στην πίστα τον Κώστα Μαρτάκη, και του έδωσε το μικρόφωνο, για να πει κάποιες από τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και να ερμηνεύσουν μαζί τα τραγούδια του οικοδεσπότη, ξεσηκώνοντας το κοινό του μαγαζιού.

fantasia live αργυρός

Οι δύο πιο γοητευτικοί άντρες της εγχώριας μουσικής σκηνής, Κωσταντίνος Αργυρός και Κώστας Μαρτάκης, ένωσαν τις δυνάμεις τους την σεζόν 2014-2015 στο Ποσειδώνιο, και προκάλεσαν τον απόλυτο πανικό στα αθηναϊκά δρώμενα. Έτσι, η έστω και μικρή συνύπαρξη τους στο μουσικό σπίτι του πρώτου, έλκυσε όλα τα βλέμματα, και εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά όλους τους θαμώνες του Fantasia live.

Βαθμολογία: 
No votes yet