Τρίτη 27/12 κάνουμε Strike στο Block 146!

To Block146, είναι ομολογουμένως από τα καλύτερα all day café-bar-restaurant της Αθήνας και εδρεύει στο μεγαλύτερο θερινό hotspot της πόλης, Νέα Ερυθραία.

Όντας ένα εξαιρετικά καλόγουστο μαγαζί, με μοναδική αισθητική και απαράμιλλη ενέργεια, ακολουθεί μια τεχνοτροπία σε industrial στοιχεία, και urban νοοτροπία που το καθιστά ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Σου προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσεις τον καφέ σου, ένα από τα πολύ εύγεστα πιάτα του μενού του που συνδυάζει υπέροχες γεύσεις, αλλά και το ποτό ή κοκτέιλς σου, υπό το μουσικό φόντο των καλύτερων vibes της Αθήνας.

Ένα από τα καλύτερα project, βρισκόταν το καλοκαίρι κάθε Πέμπτη, και το όνομα αυτού ‘Strike’. Το Strike Thursdays, είχε δώσει στις Πέμπτες μας σαββατιάτικο άρωμα, και τον τέλειο λόγο για να επιλέξουμε το Block 146, για την διασκέδαση μας. Όντας ένα άκρως ξεσηκωτικό πάρτι, θέτει τον πήχη ήδη πολύ ψηλά, αφού οι special surprises του θα εντυπωσιάσουν τον καθένα.

Επιστρέφει λοιπόν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου για ένα βράδυ με ένα ελληνικό dj set από τον dj Γιάννη Λάχανο και πάμε όλοι στη Νέα Ερυθραία με διάθεση για #LachKapsoura

Βαθμολογία: 
Average: 5 (3 votes)