Έναστρον live Μέλισσες

Έναστρον live Μέλισσες

Είναι από εκείνα τα μαγαζιά που έθεσαν τις δικές τους δομές στα νυχτερινά δρώμενα και κατάφεραν να χριστούν ως μια από τις πιο must επιλογές της χειμερινής μας ψυχαγωγίας. Ο λόγος φυσικά για το κορυφαίο BOX Athens, και φυσικά τις εξαιρετικές Μέλισσες που απογείωσαν όλες τις αισθήσεις μας στο ζενίθ τους. Όταν λοιπόν μια συνεργασία στέφεται με τόσο μεγάλη επιτυχία, το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχιστεί, για αυτό λοιπόν την Παρασκευή στις 2 Δεκεμβρίου, το ΒOX μαζί με τις Μέλισσες επιστρέφουν, με σκοπό να μονοπωλήσουν για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινόυ. . έτσι, ο Χρήστος Μάστορας , ο Θάνος Λάιτσας, ο Κώστας Μαυρογέννης και ο Παντελής Κυραμαργιός ή αλλιώς, ένα από τα πιο αγαπητά και επιτυχημένα ελληνικά συγκροτήματα της χώρας μας, έρχονται ξανά για να μας υπενθυμίσουν πως από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας, έθεσαν το δικό τους στίγμα και πιο συγκεκριμένα, άλλαξαν τελείως τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης την προηγούμενη περίοδο στο Γκάζι , καθώς την έστρεψαν στην νέα τάση της εποχής , το live clubbing.


Οι ίδιοι κατάφεραν να κάνουν το Box Athens κατάμεστο , και όλους τους θαμώνες να τραγουδούν και να χορεύουν στον ρυθμό των επιτυχιών τους . Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην μουσική σκηνή το 2008 με το σινγκλ τους Κρυφά , το οποίο κυκλοφορεί , οπτικοποιείται από τον Κωσταντίνο Ρήγο και η αρχή μόλις είχε γίνει . Από εκείνο το βήμα τους , φάνηκε πως είχαν έρθει στα ελληνικά μουσικά δρώμενα για να προσθέσουν έναν φρέσκο αέρα με ποπ και ροκ στοιχεία , που αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου. Λίγα χρόνια αργότερα , η ιστορία είναι γνωστή . ‘’Ελεγες’ , ‘Η μόνη επιλογή’ , ’Πίκι πίκι’ και πληθώρα άλλων τραγουδιών τους ακούγονται παντού. Κάθε κομμάτι τους μετατρέπεται σε hit , γίνονται κάτοχοι βραβείων, και το κοινό τους αποθεώνει σε κάθε συναυλία και live performance τους σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά. Μαζί τους, θα βρίσκεται ένα ανατρεπτικό συγκρότημα με έντονη σκηνική παρουσία, και αρκετά επιτυχημένα κομμάτια στο ενεργητικό τους, και ο λόγος φυσικά για τους Otherview.


Οι ίδιοι κινούνται σε pop και dance στοιχεία, με το κέφι να ανεβαίνει στο κόκκινο και τους Otherview να ταιριαζουν άψογα με τις μοναδικές Melisses. Την παρέα έρχεται να ολοκληρώσει ένα πολύ φρέσκο κορίτσι με εκρηκτική σκηνική παρουσία, η Josephine, η οποία θα συντελέσει και αυτή με την σειρά της, στο να χριστεί το BOX Athens για ακόμα μια χρονιά, ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!