Κοντολάζος, Σπυράκος, Γκρέκου έρχονται στο North live stage ( Πρώην Εμπατή )

To North Live Stage αποτελεί τα τελευταία χρόνια την εξέλιξη του Εμπατή, ενός μαγαζιού θρύλο για τα νυχτερινά δεδομένα, που εδρεύει σταθερά στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, και έχει μετατοπίσει το νυχτερινό ενδιαφέρον στα Βόρεια Προάστια. Αυτή η φαντασμαγορική σκηνή, έχει φιλοξενήσει πολύ σπουδαία ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως τον Αντύπα, τον Χάρη Κωστόπουλο, την 'Αντζελα Δημητρίου, τον Πέτρο Ίμβριο και πληθώρα άλλων. Το North Live Stage είναι αναμφίβολα, ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, αφού υπηρετεί κατά βάση την γνήσια, αυθεντική και λαική μορφή της διασκέδασης που πρέπει να υπάρχει σε τέτοιους χώρους. Το φανατικό κοινό του μαγαζιού, αυξάνεται συνεχώς, αφού και οι ιθύνοντες προσπαθούν συνεχώς να διαμορφώνουν έτσι το μουσικό σχήμα ώστε το κέφι να φτάνει στο κόκκινο.

Αυτή την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, αυτό το σπουδαίο μαγαζί, κάνει την επίσημη πρεμιέρα του με τον Δημήτρη Κοντολάζο, τον Σπύρο Σπυράκο και την Έλενα Γκρέκου, να αποτελούν την χρυσή μουσική ομάδα του North, που θα βάλει φωτιά στα βράδια μας. Τα λόγια για τον Δημήτρη Κοντολάζο είναι ίσως περιττά, αφού πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο καλλιτέχνη, με μια πορεία που ξεκινάει δυναμικά από την δεκαετία του 1980. Ο ίδιος, ξεδιπλώνει για πρώτη φορά το ταλέντο του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, και η καριέρα του είχε ήδη αρχίσει να στρώνεται, αφού μεγάλοι δημιουργοί βλέπουν στο πρόσωπο του έναν καλλιτέχνη που είχε έρθει για να μείνει στα μουσικά δρώμενα, και να αφήσει το δικό του στίγμα. Ένα πολύ μεγάλο τραγούδι του που άγγιξε τις καρδιές όλου του κόσμου είναι φυσικά το 'Όλα τα δωσα για σένα', ένα κομμάτι που αποτελεί μια πολύ σπουδαία ερωτική και διαχρονική μπαλάντα. Μαζί με αυτόν τον εξαιρετικό καλλιτέχνη, θα βρίσκεται ένας πολύ αγαπητός και δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος θα συντελέσει και αυτός με την σειρά του στο να γίνει το εμπατή North για ακόμα μια χρονιά, ένα πολύ δυνατό hotspot.

Ο λόγος φυσικά για τον Σπύρο Σπυράκο, ο οποίος θέτει ως πρωταρχικό του στόχο να φτάνει το κέφι στα ύψη, κάτι που ομολογουμένως πάντα κάνει. Η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του θα μπορούσε να θεωρηθεί ίσως το 1998, όταν κυκλοφορεί το σπουδαίο τραγούδι 'Ο έρωτας με έρωτα περνάει', και ο ίδιος γίνεται ευρέως γνωστός. Μαζί τους, θα βρίσκεται μια γνήσια γυναικεία λαική φωνή με εξαιρετικό μέταλλο, η Έλενα Γκρέκου, ένα κορίτσι πάντα φρέσκο και ευδιάθετο, που η εκρηκτική του παρουσία, συνάδει και με το live μουσικό της πρόγραμμα . Οι τρεις τους, συντελούν μια μαγική ομάδα, η οποία έρχεται να δημιουργήσει τον απόλυτο πανικό στα βράδια μας.

Βαθμολογία: 
Average: 5 (1 vote)