OMAR FARUK TEKBILEK, ΓΛΥΚΕΡΙΑ, Μ. ΖΑΜΑΝΗ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!

OMAR FARUK TEKBILEK, ΓΛΥΚΕΡΙΑ, Μ. ΖΑΜΑΝΗ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!

Η ομάδα του Διογένης Studio, σας εύχονται καλή χρονιά, και ευτυχισμένο το 2017.


H προπώληση για μια απο τις μεγαλύτερες συνεργσίες στις 20/01 έχει ήδη ξεκινήσει. Ο τρίτος προσκεκλημένος τoυ Athens Music Festival στις 20 Ιανουαρίου, είναι ένας από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές της ανατολίτικης μουσικής ο Omar Faruk Tekbilek. Θα συναντηθεί επί σκηνής με μία από τις πιο σημαντικές και αυθεντικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, τη Γλυκερία και με την ιδιαίτερη και ξεχωριστή ερμηνεύτρια Ματούλα Ζαμάνη.


Πληθωρική, χειμαρρώδης, διαχυτική, αληθινή, με ποικίλα μουσικά ερεθίσματα... Η εμβληματική performer και τραγουδοποιός Ματούλα Ζαμάνη τραγουδάει για τον έρωτα, την ελευθερία, τη χαρά, τον πόνο, τις θάλασσες, τα βουνά και αναστατώνει τις καρδιές μας γεννώντας ένα αληθινά αυθόρμητο συναίσθημα, στις 20 Ιανουαρίου στη σκηνή του Diogenis Studio.


Ο τρίτος προσκεκλημένος του Athens Music Festival την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ένας από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές της ανατολίτικης μουσικής ο Omar Faruk Tekbilek συναντά μία από τις πιο αυθεντικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, τη Γλυκερία και την ιδιαίτερη και χαρισματική performer Ματούλα Ζαμάνη. Opening Act: Carte Postale.


Ο Omar Faruk Tekbilek είναι ένας από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές της ανατολίτικης μουσικής. Ένας χαρισματικός οργανοπαίκτης ο οποίος παίζει νέι, μπαγλαμά, ούτι και κρουστά. Η μουσική του έχει τις ρίζες της βαθιά στην παράδοση, αλλά και σημαντικές επιρροές από σύγχρονα μουσικά ιδιώματα καταφέρνοντας με τη πάροδο των χρόνων να παντρεύει στοιχεία και ήχους απ’ όλο τον πλανήτη. image «Η μουσική είναι η παγκόσμια γλώσσα, ο συνδετικός κρίκος των λαών. Δεν εκπροσωπώ καμιά εθνικότητα όταν παίζω. Θεωρώ ότι η δύναμη της μουσικής ενώνει τους ανθρώπους. Στο άκουσμά της οι έριδες και οι διαφορές εξαφανίζονται και αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο μιλώντας με την ψυχή. Όταν επικοινωνούμε σʼαυτό το επίπεδο, είναι εύκολο να δημιουργηθεί αρμονία και ειρήνη». Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: “Η Ελλάδα είναι χώρα έμπνευσης, ιστορίας και λίκνο του πολιτισμού. Η ελληνική κουλτούρα και ο ελληνικός πολιτισμός είναι αυτός που έχει δημιουργήσει τη γέφυρα μεταξύ ανατολής και δύσης. Γι’ αυτό και επιθυμούσα να συνεργαστώ με Έλληνες μουσικούς, επειδή η αρμονία της ελληνικής μουσικής είναι σαν μια δεύτερη φωνή που κυλάει στις μελωδίες μου”.


Η Γλυκερία μία από τις αυθεντικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Από πολύ μικρή ηλικία δέχθηκε μουσικά ερεθίσματα από την οικογένειά της με φυσική συνέπεια το τραγούδι να ριζώσει από πολύ νωρίς μέσα της. Πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1978 τραγουδώντας Απόστολο Καλδάρα. Έκτοτε έχει ερμηνεύσει κομμάτια που έχουν γίνει διαχρονικά, αντιμετωπίζοντας με ήθος και συνέπεια τα παραδοσιακά λαϊκά ακούσματα, το ρεμπέτικο και σμυρναίικο τραγούδι. Με τη ζεστή φωνή της, την όλο μπρίο σκηνική παρουσία της, με την ικανότητά της να αποκρυπτογραφεί τους κρυφούς κώδικες των τραγουδιών, καταφέρνει να κάνει τον κόσμο να αγαπάει ό,τι αυτή τραγουδάει!


Η εμβληματική performer και τραγουδοποιός Ματούλα Ζαμάνη τραγουδάει για τον έρωτα, την ελευθερία, τη χαρά, τον πόνο, τις θάλασσες, τα βουνά και αναστατώνει τις καρδιές μας γεννώντας ένα αληθινά αυθόρμητο συναίσθημα. Πληθωρική, χειμαρρώδης, διαχυτική, αληθινή, με ποικίλα μουσικά ερεθίσματα...


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΖΩΝΗ

A' Ζώνη: 30€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)

Β' Ζώνη: 25€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)

Γ' ΖΩΝΗ: 20€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)

Δ' ΖΩΝΗ: 10€ *ορθίων - εισιτήριο θέασης (5€ το ποτό)

2 ΘΕΩΡΕΙΑ ΔΕΞΙΑ & ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ: 20€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης - με ποτό

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!