ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ!! ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - ΖΗΝΑ

Σταθερός leader του Ποσειδώνιο Music Hall για τα τελευταία χρόνια, είναι ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος με το υπέροχο και αισθαντικό μέταλλο της φωνής του, αλλά και με τα αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια του, είχε δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, και αυτός έδειχνε μόνο την Παραλιακή. Την περσινή σεζόν, είχε στο πλευρό του τον εξίσου ταλαντούχο ερμηνευτή, Χρήστο Μενιδιάτη, και μαζί συνετέλεσαν στην δημιουργία ενός από τα κορυφαία σχήματα της σεζόν.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, συνεχίζει την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία του με το στολίδι της Παραλιακής, Posidonio Music Hall, αλλά αυτή τη φορά, θα έχει στο πλευρό του μια σπουδαία γυναικεία φωνή, με μοναδικά τραγούδια, και μεγάλο φανατικό κοινό. Ο λόγος φυσικά, για την Πέγκυ Ζήνα, η οποία θα θέσει τον πήχη της διασκέδασης σε πρωτόγνωρα επίπεδα, όντας στο πλευρό του υπέροχου Γιάννη Πλούταρχου, 'χαράζοντας' τον απόλυτο μονόδρομο της νυχτερινής μας ψυχαγωγίας.

Η Πέγκυ Ζήνα, ταιριάζει πάρα πολύ με τον μόνιμο leader του Posidonio, αφού και οι δύο είναι καθαρόαιμες λαϊκές φωνές, με σπουδαία κομμάτια στο ενεργητικό τους, και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Η ερχόμενη χειμερινή σεζόν του 2016-2017, θα έχει την χρυσή υπογραφή από δύο πολύ σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, και αυτά δεν είναι άλλα από τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα, οι οποίοι θα θέσουν την πυξίδα της διασκέδασης, να δείχνει μόνο το Ποσειδώνιο Music Hall.

Βαθμολογία: 
Average: 5 (5 votes)