Καυτά φιλιά του Γιώργου Σαμπάνη στην Μύκονο στο διαλειμμά του από το Cabaret Romeo! Δείτε με ποια.

Γιώργος Σαμπάνης και Άννα Πρέλεβιτς, ζουν τον έρωτα τους χωρίς να φαίνεται να τους ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου και των φωτογραφικών φακών. Το πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, ανταλλάσσει φιλιά, γεμάτο διαχυτικότητα, σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, και όπως φαίνεται ξεκάθαρα, δεν μπορεί τίποτα να τους ενοχλήσει, και να τους κάνει να μην ασχολούνται ο ένας με τον άλλο.

γιώργος σαμπάνης μύκονος

Η Άννα Πρέλεβιτς, εντυπωσίασε όλα τα βλέμματα με το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά η ίδια έχει μάτια μόνο για τον γνωστό ερμηνευτή και μουσικοσυνθέτη, Γιώργο Σαμπάνη. Είναι αναμφίβολα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας καλλιτεχνικής showbiz, και αυτό αποδεικνύεται καθώς ο έρωτας τους μένει αναλλοίωτος όπως τον πρώτο καιρό που γνωρίστηκαν. Όπως έχει πει η άλλοτε Σταρ Ελλάς, ο Γιώργος Σαμπάνης, είναι εκείνος ο άνθρωπος που την θέλει στο πλευρό του σε όλα, για αυτό άλλωστε, και με την πρώτη ευκαιρία που ο ίδιος έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις μουσικές του υποχρεώσεις στο Cabaret Romeo, πήρε την αγαπημένη του και έκαναν ένα ερωτικό διάλειμμα στο νησί των ανέμων.

σαμπάνης μύκονος cabaret romeo

Η γνωριμία τους ξεκίνησε σε φιλικά πλαίσια, όταν η Άννα Πρέλεβιτς δούλευε ακόμα στο Mad, και ο Γιώργος Σαμπάνης είχε πάει εκεί ως συνεντευξιαζόμενος. Οι μεγάλοι όμως έρωτες δεν αργούν να συναντηθούν, και πλέον οι δυο τους συζούν, έχοντας στο μυαλό τους και το μεγάλο επόμενο κοινό τους βήμα. Ο δημοφιλής ερμηνευτής δηλώνει άκρως ερωτευμένος με την αγαπημένη του, και δεν προσπαθεί να το κρύψει όπως φαίνεται από την διαχυτικότητα του στην παραλία, και γιατί να το κάνει άλλωστε. 

σαμπάνης μύκονος cabaret romeo

 

Βαθμολογία: 
No votes yet