Τρομερό show από Stan & Σάλτη στην Αυτοκίνηση!

Πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή για τον Σταν και την νέα του μουσική στέγη στα Βόρεια Προάστια, την Αυτοκίνηση. Η Αυτοκίνηση είναι ένας από τους σπουδαιότερους λόγους να επισκεφτείς και να επιλέξεις τα Βόρεια Προάστια για την διασκέδαση σου, καθώς είναι το μαγαζί στολίδι του Αμαρουσίου, και αποτέλεσε ένα μαγαζί φαινόμενο για την νυχτερινή Αθήνα, αφού είναι από τους πρωτοπόρους στο live clubbing. Κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης, με όλο τον κόσμο να το επισκέπτεται φανατικά, για να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης. Στην πρώτη γραμμή του μουσικού σχήματος για αυτή την χειμερινή σεζόν, επιστρατεύεται ένας καλλιτέχνης, με πολύ μεγάλο φανατικό κοινό, απαράμιλλη ενέργεια πάνω στην σκηνή, και αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια, που γίνονται αυτόματα ραδιοφωνικά hits αλλά και προσωπικά αγαπημένα του κόσμου.

Ο λόγος φυσικά για τον εξαιρετικό τραγουδιστή και συνθέτη, Σταν, ο οποίος ανεβαίνει στα Βόρεια Προάστια για να προκαλέσει τον γνωστό πανικό που πάντα κάνει, αφού είναι πολύ καλός γνώστης του live clubbing, με εξαιρετικά guest live performances σε πληθώρα νυχτερινών μαγαζιών, όπως και σε πιο σταθερή βάση, στο Block 146 στην Νέα Ερυθραία. Ο Σταν, εκτός από τραγουδιστής, αποτελεί και έναν υπέροχο συνθέτη και στιχουργό, με τον ίδιο να συστήνεται στο ευρύ κοινό ως ένας εξαιρετικός εναλλακτικός pop καλλιτέχνης, με τα τραγούδια του ‘Ταξίδεψε με’, και ‘Να με ερωτευτείς’, τα οποία γνωρίζουν τεράστια αποδοχή και αγάπη από τον κόσμο. Ο Σταν, έχει ένα όλο και αυξανόμενο φανατικό κοινό, το οποίο τον ακολουθεί πιστά αποθεώνοντας τον, σε κάθε του live performance. Με μια στροφή τα τελευταία χρόνια, σε πιο λαϊκούς ήχους, που όπως φαίνεται του παέι πολύ, και με το νέο του τραγούδι ‘Και ζηλεύω που σ’ έχει’, να γίνεται αυτόματα hit παντού, ο Σταν αποδεικνύει πως όντως, είναι ‘Παράξενο παιδι', με την προσέλευση του κόσμου στο εναρκτήριο διήμερο του στην Αυτοκίνηση να ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Οι λόγοι της επιτυχίας για τον Σταν είναι πολλοί, με βασικότερο το μοναδικό γκελ που έχει με το κοινό του, και την απαράμιλλη διάθεση και ενέργεια του πάνω στο stage, που επιβεβαιώνουν ακράδαντα πως έχει έρθει στα μουσικά δρώμενα. Ο ίδιος, γνωρίζοντας καλά την χρυσή συνταγή της επιτυχίας, και μαζί φυσικά με την εκρηκτική Χριστίνα Σάλτη, μας έδωσαν ένα δείγμα για το τί θα ακολουθήσει όλη την χειμερινή σεζόν στην Αυτοκίνηση. Τι είναι αυτό; Μα φυσικά, να προκαλέσουν στο μαγαζί την απόλυτη κοσμοσυρροή, και να το χρίσουν ως μία από τις must επιλογές μας, για την νυχτερινή μας διασκέδαση.

Βαθμολογία: 
Average: 5 (5 votes)