Boutique club athens

Boutique club  2016 athens mets kallimarmaro μετς καλλιμαρμαρο
Τιμές Μαγαζιού: 
90€ τιμή απλής φιάλης
Βαθμολογία: 
Average: 4.5 (48 votes)
Είσοδος: 
10€ είσοδος με ποτό στο μπαρ

Το Boutique club athens, για αυτή την σεζόν αλλάζει στέγη και μεταφέρεται στο Μέτς - Καλλιμάρμαρο στον κάτω όροφο του White club. Το Boutique, έχει στεφθεί ως ένα από τα καλύτερα και πιο διάσημα κλαμπ της πόλης, και όχι άδικα φυσικά, καθώς έχει φιλοξενήσει στον άλλοτε σταθερό χώρο του, την Φιλελλήλων 15, εξαιρετικά parties και πολύ επιτυχημένους D’ j ‘s, γράφοντας ιστορία στην νυχτερινή διασκέδαση. Διέπρεψε αρκετά χρόνια, και είχε καταφέρει με τα θεματικά events του, να κάνει ‘μονόδρομο’ την διασκέδαση προς το Σύνταγμα. Για αυτή την καλοκαιρινή σεζόν, συνεργάστηκε με το μαγαζί ορόσημο του καλοκαιριού, Massroom, δημιουργώντας τον απόλυτο πανικό στα all day δρώμενα της πόλης.

To Boutique, βρισκόταν λοιπόν για πολλά χρόνια στην σταθερή του διεύθυνση στην Φιλελλήνων 15, στο Σύνταγμα.Όταν αναφερόμαστε σε ένα τέτοιο μαγαζί, τα λόγια περιττεύουν, καθώς η επιτυχημένη πορεία του μέσα σε όλο αυτό το διάστημα, αποδεικνύει ακράδαντα γιατί μονοπώλησε τόσο πολύ την νυχτερινή διασκέδαση. Έχει διαπρέψει στα αθηναϊκά βράδια, έχει βρεθεί στην λίστα με τις πρώτες προτιμήσεις κάθε λάτρη της διασκέδασης, και στον χώρο του έχουν παρελάσει κάποιοι από τους πιο γνωστούς και καλύτερους D’j ‘s , όπως και κάποια από τα πιο επιτυχημένα parties. Με τις θεματικές εκδηλώσεις, που στάθηκαν ικανές να καλύψουν κάθε γούστο και προτίμηση, το Boutique, καθιερώθηκε ως ένα από τα κορυφαία club της Αθήνας, αν όχι της Ελλάδας.

Για αυτή την σεζόν, σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σημεία της Αθήνας, στο Μέτς στο Καλλιμάρμαρο δίπλα σε μεγάλα μαγαζιά όπως το Banana, το White και το Skyfall, έρχεται το Βοutique και θα ανεβάσει τον πήχη σε πρωτόγνωρα επίπεδα και οι προσδοκίες, θα ικανοποιηθούν σε ύψιστο βαθμό. Το μαγαζί αυτό, όντας ένας μύθος στην νυχτερινή διασκέδαση, θα αφήσει για ακόμα μια φορά την δική του σφραγίδα στην δρώμενα της πόλης, δημιουργώντας τις κατάλληλες δομές για να φιλοξενήσει όλο το αθηναϊκό κοινό που θα το επιλέξει φανατικά για να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας.

Κάντε άμεσα την κράτηση σας για ποτό, φαγητό απολαμβάνοντας τις δωρεάν υπηρεσίες μας!