Προορισμοί

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ROMEO CLUB!

O χειμώνας βρίσκεται πλέον εδώ, και τι καλύτερο για τα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης από το να συνθέσουν τα καλύτερα μουσικά σχήματα με σκοπό να τοποθετηθούν στο κεντρικό σημείο της νυχτερινής μας ψυχαγωγίας. Στην Γλυφάδα, βρίσκεται ένα από τα σπουδαιότερα meetpoints της πόλης, το οποίο έχει φιλοξενήσει στο stage του, τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής. Μετρά χρονια παρουσίας στην Αθήνα και είναι από τα λίγα κέντρα που είναι κοντά μας περισσότερες βραδιές από το σύνηθες πρόγραμμα των υπόλοιπων μαγαζιών, πράγμα καθόλου τυχαίο.

Sound Port Festival στη Μαρίνα Λεχαινών

Tο Sound Port Festival, ο νέος θεσμός που ήρθε για να μείνει, κάνει επίσημη πρώτη την Κυριακή 28 Ιουλίου στην Μαρίνα Λεχαινών Ηλείας.

Οι 5 κορυφαίοι djs της ηλεκτρονικής μουσικής σε ένα event open air που θα γίνει viral. Μία γιορτή της μουσικής για όλους εμάς που αγαπάμε τον ρυθμό και την ελευθερία που γεννά η έκσταση του χορού. Ένα party που θα κρατήσει πολλές, πολλές ώρες! Headliners του 1ου Sound Port Festival CJ Jeff, Heavypins, Junior Pappa, Manolaco και Mikee. Warm up Dj mike και Pete Wild.

Pussy Yard Sundays @ Bolivar Beach Bar

PUSSY YARD Ι Sundays I Bolivar Beach Bar

Κάθε Κυριακή μετά τα μεσάνυχτα το Bolivar Beach Bar μετατρέπεται σε έναν 00's Modern Cult παράδεισo με all around party μουσικές από τους Display / Skaterboi I Dj robin I DJ MARCH Ladies and Gentlemen

WELCOME TO THE PUSSY YARD

Pages