εμπατή

Κοντολάζος, Σπυράκος, Γκρέκου έρχονται στο North live stage ( Πρώην Εμπατή )

To North Live Stage αποτελεί τα τελευταία χρόνια την εξέλιξη του Εμπατή, ενός μαγαζιού θρύλο για τα νυχτερινά δεδομένα, που εδρεύει σταθερά στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, και έχει μετατοπίσει το νυχτερινό ενδιαφέρον στα Βόρεια Προάστια. Αυτή η φαντασμαγορική σκηνή, έχει φιλοξενήσει πολύ σπουδαία ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως τον Αντύπα, τον Χάρη Κωστόπουλο, την 'Αντζελα Δημητρίου, τον Πέτρο Ίμβριο και πληθώρα άλλων.

Πανικός στο North live stage κάθε εβδομάδα!

Πανικός κάθε εβδομάδα γίνεται στο γνωστό νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων, North live stage ( πρώην εμπατή ). Χάρης Κωστόπουλος, Χρύσπα έχουν αναλάβει τα ηνία του σχήματος στην πίστα και μαζί τους οι Σοφία Δανέζη και ο Γιώργος Βέρος. 

Αντύπας, Πανταζής για το North Live Stage 2016 ( Εμπατή )

Tο Εμπατή North live, είναι από εκείνα τα μαγαζιά που σίγουρα έχεις επισκεφτεί όταν θελήσεις να γίνει μέρος της γνήσιας, αυθεντικής ελληνικής διασκέδασης, αφού και ως ιστορικό Εμπατή αλλά και με το τωρινό του όνομα, έχει κρατήσει αμείωτο το κέφι που προσφέρει σε κάθε βράδυ του. Θέτει ως πρωταρχικό του στόχο να μείνει πιστό στην κλασσική έννοια του μπουζουκιού, προσκαλώντας όλη την πόλη να το επιλέξει και να διασκεδάσει εκεί μέχτρι τις πρώτες πρωινές ώρες.