γιώργος σαμπάνης

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ!

Τo Έναστρον Σαμπάνης Τηλέφωνο είναι αναμφίβολα ο απόλυτος ναός της νυχτερινής διασκέδασης, με την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου να το έχουν χρίσει ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspot της Αθήνας. Κάθε μέρα στο εν λόγω μαγαζί, είναι ένα non stop party όπου το κέφι και η διασκέδαση βρίσκουν τον μόνιμο προορισμό τους στην περιοχή του κεραμεικού στην οδό Πειραιώς.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ LIVE ΣΤΟ BOX ATHENS ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε την έκπληξη στις Μέλισσες το βράδυ της Κυριακής της αποκριάς και εμφανίστηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται, Box Athens, να παρακολουθήσει το πρόγραμμα με την παρέα του. Οι Μέλισσες του ζήτησαν να ανέβει μαζί τους στη σκηνή και να τραγουδήσουν μαζί! Το πλήθος εννοείται το απόλαυσε όπως θα δείτε και στα παρακάτω video.

Acro club με Γιώργο Σαμπάνη και τον Nivo!

ACRO CLUB ΣΑΜΠΑΝΗΣ

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στην ιερά οδό, στο Acro club που αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας το κοινό μπορεί να απολαύσει τον Γιώργο Σαμπάνη να ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες του καθώς και τον Nivo των Going Through! 

box athens club 2019

Το ΒΟΧ Αthens είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα hotspot της νυχτερινής Αθήνας, με το κοινό να το επιλέγει φανατικά σε κάθε μέρα λειτουργία του καθιστώντας το κατάμεστο. Το Box είναι ουσιαστικά ένα μαγαζί φαινόμενο όπου έχει υμνήσει το live clubbing σε όλο του το μεγαλείο, με το νούμερο ένα συγκρότημα της χώρας μας, Melisses να φτάνει επί δύο συναπτά έτη την διασκέδαση στα ύψη.

Acro Club & Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζουν μαζί τον χειμώνα 2018 - 2019

Η ιερά οδός στο Γκάζι, έφερε την μεγαλύτερη έκπληξη στα νυχτερινά δρώμενα αφού μας σύστησε το 2014 ένα μαγαζί φαινόμενο, που με τους μόνιμους πλέον μουσικούς του οικοδεσπότες, θα άλλαζαν μια για πάντα τον τρόπο διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα, παρουσιάζοντας μια νέα τάση. Το μαγαζί, acro club, οι οικοδεσπότες ο Γιώργος Σαμπάνης με την παρέα του, η νέα τάση, live clubbing και μια ολόκληρη πόλη να το επιλέγει φανατικά και να το καθιστά μια must επιλογή για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος του μεγαλύτερου non stop party της πόλης.