ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Γιώργος Σαμπάνης

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι από τις πιο προσεγμένες παρουσίες στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Πάνος Καλίδης

Ο Πάνος Καλίδης είναι ένας από τους καλύτερους και πιο εμπορικούς καλλιτέχνες της νέας γενιάς τραγουδιστών, ο οποίος έχει κυριολεκτικά συνεπάρει τους θαυμαστές του με τα τραγούδια του.

Θάνος Πετρέλης

Ο Θάνος Πετρέλης γεννήθηκε το 1975 στις 27 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και πέρασε εκεί τα παιδικά του χρόνια. Από μικρός είχε αντιληφθεί την κλίση του προς τη μουσική και το τραγούδι, χωρίς όμως να σκέφτεται την επαγγελματική του ενασχόληση με αυτά.

λευτέρης πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 1955 στην Τασκένδη απο γονείς ποντιακής καταγωγής. Σε μικρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα πρόσφυγας προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

πέτρος ιακωβίδης

Ο Πέτρος Ιακωβίδης θα εμφανίζεται για το καλοκαίρι του 2020 στο Ακάνθους summer club κάθε Πέμπτη!

paola πάολα

Η Πάολα την καλοκαιρινή σεζόν του 2020 εμφανίζεται στο Teatro Athens

nikos makropoulos

Ο Νίκος Μακρόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1965.Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική καθώς από το δημοτικό κιόλας ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας και άρχισε το πρώτο του εγχείρημα σχετικά με το τραγούδι τραγουδώντας στο σχολείο αλλά και στην παρέα του.

oikonomopoulos Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι τραγουδιστής με φοβερές λαϊκές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Αυθεντικός και αληθινός, έχει ξεχωρίσει, τόσο με την εμφάνιση, όσο και με την εξαιρετική φωνή του και έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές.

xristos menidiatis χρήστος μενιδιάτης

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής, γεννημένος στις 13 Ιουνίου του 1974. Είναι παντρεμένος με την Νάνσυ Μπίσια και έχει γιό.

Pages