καλοκαιρινό

Mind The Gap summer club στον Άλιμο!

Ένας από τους κύριους λόγους που μετράμε αντίστροφα για να έρθει η καλοκαιρινή περίοδος, είναι το πανέμορφο Mind the gap summer, πρώην Rubirosa, που αποτελεί ένα από τα στολίδια της Παραλιακής. Έχει γίνει θεσμός στα all day δεδομένα της πόλης, αφού το Mind the gap summer, είναι ένας βασικός παράγοντας που η καλοκαιρινή διασκέδαση και χαλάρωση, έχουν ως μόνιμο προορισμό τους την Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Lohan Athens Nightclub

Θερινή σεζόν χωρίς Lohan Athens, δεν συνεπάγεται καλοκαίρι και αυτό δεν αποτελεί μια τυχαία πρόταση, αλλά την πραγματικότητα, αφού με το που φτάνουν οι πρώτες ζεστές μέρες, όλη η Αθήνα ανυπομονεί για το πιο μεγάλο opening της πόλης. Οι λόγοι; Απίστευτη μουσική, τα πιο γευστικά, εντυπωσιακά coctails, και χαμογελαστός, ελκυστικός κόσμος, αποτελούν πολύ λίγα στοιχεία, για να περιγράψουν αυτό το μαγαζί. Γιατί κακά τα ψέματα, το Lohan Seaside, είναι το καλύτερο hotspot της πόλης, και έχει κάνει όλη την Αθήνα να μιλάει για αυτό.

Black Sauce rnb party κάθε παρασκευή στο ToyRoom Athens

Black Sauce rnb party κάθε Παρασκευή στο ToyRoom Athens!


Black sauce, Fresh rnb party in town at ToyRoom Athens Club Friday's got the sauce !!!

Ο Θοδωρής Φέρρης με Thursdays Live στο Ακάνθους

Κάθε Πέμπτη Τα Thursdays Live Night at AKANΘUS συνεχίζουν να δίνουν μια λάμψη στις Πέμπτες μας καθώς μας δίνουν άλλη μια αφορμή να επισκεφτούμε το akanthus summer club, το καλύτερο club της παραλίας φέτος το καλοκαίρι.

Suxu Muxu Party στο Akanthus club

To Akanthus club, έχει χριστεί ως ένα από τα μαγαζιά επιτομή στην απόλυτη all day καλοκαιρινή εμπειρία, και φυσικά όχι άδικα. Ο καθένας έχει την δυνατότητα να απολαύσει τον καφέ του, κάποιο σνακ, το φαγητό του, ή κάποιο ποτό και κοκτέιλ από τους εξαιρετικούς mixologists του μαγαζιού, και όλα αυτά υπό το φόντο της πανέμορφης παραλίας του Αλίμου.