λοχαν

Sex Me up rnb party χειμώνα καλοκαίρι στην ΚΟΡΥΦΗ!

Akanthus Gazoo Club & Sex Me Up Μπορεί να έχεις πάει σε πολλά RNB party , μπορεί να έχεις πάει σε πολλά club , αν όμως δεν έχεις πάει στο sex me up στο spell club πραγματικά δεν ξέρεις τίποτα από rnb. Στο μεγαλύτερο club της Αθήνας στο spell κάθε Κυριακή το rnb party sex me up έρχεται και αναστατώνει την νυχτερινή Αθήνα.

Οι Playmen στο Lohan nightclub κάθε Παρασκευή!

Ένα καινούργιο μαγαζί έρχεται να συνταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης, και να γίνει ο απόλυτος πόλος έλξης για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας. Ο λόγος φυσικά για το νεοσύστατο Lohan club ένα ανανεωμένο μαγαζί που έρχεται να προστεθεί πολύ δυνατά στην λίστα με τις must επιλογές που πρέπει να κάνει ο καθένας για αυτή την χειμερινή σεζόν.

Chicago the Party

To Lohan club athens, έχει αλλάξει τα δεδομένα της night club διασκέδασης, και έχει καταφέρει να εδραιωθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα hotspots, ανεξαρτήτως ώρας και εποχής. Όντας ένας χώρος εξαίρετης αισθητικής, με την υπέροχη διακόσμηση να πρωτοστατεί, έχει μετατοπίσει όλο το ενδιαφέρον στο Γκάζι, και έχει στρέψει όλα τα μάτια να κοιτούν προς τα εκεί.