μαζωνάκης

Νέο concept στο Έναστρον για το "Σημείο G" του Μαζωνάκη!

One man show τύπου Λας Βέγκας ετοιμάζεται να στήσει σε χώρο της Πειραιώς που ανακαινίστηκε ριζικά για χάρη του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Δε γουστάρω» από τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει δυναμικά με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Δε Γουστάρω» Ο Γιώργος Μαζωνάκης εμπιστεύεται για τρίτη συνεχόμενη φορά τη μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και τους μοναδικούς στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια , μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Τέρμα» και «Τίμημα» και φέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με το νέο του τραγούδι «Δε Γουστάρω».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρνει το Σημείο G στο Έναστρον!

Ένα βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων, που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στα social media, έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από το ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής της ανακαινισμένης σκηνής του Έναστρον, που πλέον ονομάζεται Σημείο G.

ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ & ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ

Το καλοκαίρι πλέον έχει τελειώσει και επίσημα, και οι ιθύνοντες έχουν επιστρατεύσει για την σύσταση του δυναμικού των νυχτερινών τους κέντρων, τις καλύτερες συνεργασίες με στόχο να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινού. Μία από τις καλύτερες μουσικές συνυπάρξεις για την σεζόν 2016-2017, προέκυψε από το πολυπόθητο ναι της εξαιρετικής Έλενας Παπαρίζου στους ιθύνοντες του Έναστρον, και στον φίλο και συνάδελφο της, Γιώργο Μαζωνάκη.

ΑΥΤH EINAI H KΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι από τους ανθρώπους της showbiz που ποτέ δεν κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, και κρατάει πάντα τις στιγμές του για εκείνον, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όταν όμως κάτι είναι τόσο δυνατό, δύσκολα μπορεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα κρυφό, και έτσι είναι πλέον γεγονός πως ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ερωτευμένος.