νέα ερυθραία

Νίκος Απέργης Live @ Block146 Τηλέφωνο 211.850.3680

To Block 146 βρισκόταν από την αρχή της λειτουργίας του στο νησάκι των Βορείων Προαστίων, Νέα Ερυθραία. Για όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν δεσπόζει επιβλητικά στην Χαριλάου Τρικούπη 146, και αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή κάθε Αθηναίου για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς ήταν ο καλύτερος λόγος για να αποφασίσεις πως η διασκέδαση σου θα κινηθεί προς τα Βόρεια.

Ο Ηλίας Καμπακάκης live!

To Block 146, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στην all day διασκέδαση μας, με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά για όλες τις ημέρες, και ανεξαρτήτως ώρας. Εδρεύει στο μεγαλύτερο meetpoint της πόλης, Νέα Ερυθραία, και φιλοξενεί σε εβδομαδιαία βάση, τα καλύτερα parties και events της νυχτερινής Αθήνας, κρατώντας το κέφι αμείωτο, και δίνοντας στην διασκέδαση το δικό του άρωμα.

Νίκος Απέργης live Block 146

Είναι από εκείνα τα μαγαζιά που επιβεβαιώνουν την γενική αλήθεια πως το Block 146 Νέα Ερυθραία είναι το πιο αγαπητό και λαοσύχναστο μέρος της Αθήνας, και ο καλύτερος προορισμός για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης.

Κάντε άμεσα την κράτηση σας για ποτό, φαγητό απολαμβάνοντας τις δωρεάν υπηρεσίες μας!