παπαριζου

ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ & ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ

Το καλοκαίρι πλέον έχει τελειώσει και επίσημα, και οι ιθύνοντες έχουν επιστρατεύσει για την σύσταση του δυναμικού των νυχτερινών τους κέντρων, τις καλύτερες συνεργασίες με στόχο να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινού. Μία από τις καλύτερες μουσικές συνυπάρξεις για την σεζόν 2016-2017, προέκυψε από το πολυπόθητο ναι της εξαιρετικής Έλενας Παπαρίζου στους ιθύνοντες του Έναστρον, και στον φίλο και συνάδελφο της, Γιώργο Μαζωνάκη.

ΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕ SELFIE ΜΕ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΒΑΝΔΗ!

Για την προγραμματισμένη συναυλία τους στην Κύπρο, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, τον Αντώνη Ρέμο και τις Melisses, ταξίδεψαν η Δέσποινα Βανδή και ο Σάκης Ρουβάς. Η συναυλία τους στην Λευκωσία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

ΧΑΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ!

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εμφανίσεων της Έλενας Παπαρίζου του Μύρωνα Στρατή και του Ησαία Ματιάμπα σε όλη την Ελλάδα, οι τρεις καλλιτέχνες επισκέφθηκαν το πανέμορφο νησί της Νάξου. Όλο το νησί παρευρέθηκε σε αυτή την μεγάλη συναυλία, με τον κόσμο να μαγεύεται από το μοναδικό μέταλλο της μαγικής φωνής της Έλενας Παπαρίζου.