ΑΣΠΡΟ ΠΙΑΤΟ

ΑΣΠΡΟ ΠΙΑΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ 2017 2018 ΠΕΙΡΑΙΩΣ 171 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Πειραιώς 171, Γκάζι Κεραμεικός
Βαθμολογία: 
Average: 3.9 (38 votes)

To Άσπρο Πιάτο, είναι εκείνο το μαγαζί που έδωσε μια αλλιώτικη έννοια στην διασκέδαση, καθώς βρήκε την χρυσή συνταγή μεταξύ club, live μουσικής και εξαιρετικού φαγητού. Ξεκινώντας από το Χαλάνδρι, και την Νέα Σμύρνη, κατέκτησε τις καρδιές όλων, και χρίστηκε ως ένα από τα σπουδαιότερα meetpoints της πόλης. Είναι εκείνο το μαγαζί, που άνοιξε τον δρόμο σε μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης ανάμεσα στο ποτό το φαγητό και την μουσική, και φυσικά όλη αυτή η ενέργεια μεταφέρθηκε αναλλοίωτη και σε πιο παραλιακά πλαίσια, και πιο συγκεκριμένα στην Γλυφάδα με το όνομα Άσπρο Πιάτο summer, μονοπωλώντας την θερινή ψυχαγωγία της Αθήνας.

Το Άσπρο Πιάτο Γκάζι Πειραιώς 171, φέρνει λοιπόν αναλλοίωτη την ενέργεια του στην περιοχή της Γλυφάδας, και συνεχίζει να διασκεδάζει τον κόσμο όπως μόνο αυτό γνωρίζει. Με τις γνώριμες σπεσιαλιτέ του, τα εξαιρετικής ποιότητας κρέατα του αλλά και την μεγάλη ποικιλία του σε κρασί, το Άσπρο Πιάτο summer, έχει δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης καλοκαιρινής εμπειρίας. Μετά τα μεγάλα αποχαιρετιστήρια πάρτι των μαγαζιών στο Χαλάνδρι και στην Νέα Σμύρνη, ο χώρος στην Γλυφάδα, καθίσταται κατάμεστος, αφού όλη η πόλη το επιλέγει φανατικά, με αποτέλεσμα να αποκτά μόνιμους θαμώνες. Είναι εκείνο το μέρος, που προάγει την αυθόρμητη διασκέδαση, συνδυάζοντας την απογείωση του ουρανίσκου με τις γευστικές του προτάσεις, αλλά και την κορύφωση του κεφιού με τα κατάλληλα vibes του.

Τα τελευταία καλοκαίρια, το Άσπρο Πιάτο γκάζι, έχει βάλει φωτιά στα βράδια μας, με τα κλασσικά πλέον live κυρίως πάρτι του, να δημιουργούν τον απόλυτο πανικό στα Νότια Προάστια. Στο μαγαζί κυριαρχεί το παρείστικο και οικείο κλίμα, αφού η ζεστή του ατμόσφαιρα, σε καλεί να διασκεδάσεις εκεί με όποιον τρόπο εσύ επιλέξεις. Ενδείκνυται για χαλαρό κρασάκι, συνδυαζόμενο φυσικά με τους καλύτερους μεζέδες αλλά και κυρίως πιάτα της πόλης, όπως και για να απογειώσεις το κέφι σου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τα πιο δυνατά vibes να κινούνται στην καλύτερη ελληνική συχνότητα. Είναι ένα μαγαζί μοναδικό στο είδος του, αφού μέσω της οικειότητας και της γνήσιας και αυθεντικής ψυχαγωγίας που προάγει, έχει χριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της Αθήνας, ανεξαρτήτως εποχής. Πιο συγκεκριμένα όμως, το Άσπρο Πιάτο summer, έχει αναδειχθεί ως το αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι, γιατί δίνει στα βράδια μας, μια μορφή διασκέδασης που λείπει από την νυχτερινή Αθήνα, όντας ο αρτιότερος συνδυασμός φαγητού και ποτού, σε έναν άκρως μοντέρνο αλλά συνάμα παραδοσιακό χώρο. Τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται για να απογειώσουν τις γαστρονομικές προτάσεις του μενού του, συνθέτουν τα πιο όμορφα πιάτα, που αποτελούν ύμνο στην ελληνική και γενικότερα μεσογειακή κουζίνα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η διασκέδαση και το κέφι βρίσκουν την μόνιμη στέγη τους στο Άσπρο Πιάτο, με τα live performances από σπουδαίους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής, να κινούνται στα καλύτερα ελληνικά vibes, και να απογειώνουν όλες τις αισθήσεις μας. Το Άσπρο Πιάτο summer, δημιουργεί για ακόμα ένα καλοκαίρι τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, κρατώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, θέτοντας τα δικά του δεδομένα στην πόλη, αφού το καλό φαγητό, το καλό ποτό και η καλύτερη ελληνική μουσική της Αθήνας, συνθέτουν το πιο όμορφο ψηφιδωτό και θέτουν την πυξίδα της καλοκαιρινής ψυχαγωγίας να δείχνει μόνο την Διαδόχου Πάυλου 20, στην Γλυφάδα.