σαμπάνης

Romeo club με Γιώργο Σαμπάνη

Το romeo summer, είναι τοποθετημένο σε ένα πανέμορφο ειδυλλιακό περιβάλλον, το οποίο μας προετοιμάζει για το επερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο χώρος αυτός, αποτελεί την ιδανική πρόταση για μια δροσερή απόδραση όλες τις ώρες της ημέρας.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ!

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό είχαν αρχίσει να φουντώνουν επικίνδυνα, με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Άννα Πρέλεβιτς να μην διανύουν και την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους. Πολλοί αναφέρονταν συνεχώς, σε ένα τρίτο πρόσωπο που είχε έρθει και είχε ταράξει τα νερά της παραμυθένιας σχέσης του ζευγαριού, όμως οι τελευταίες πληροφορίες, αποδεικνύουν πως ο λόγος του χωρισμού ήταν άλλος, και ήρθε από την μεριά του πολύ ταλαντούχου δημιουργού και καλλιτέχνη.

Καυτά φιλιά του Γιώργου Σαμπάνη στην Μύκονο στο διαλειμμά του από το Cabaret Romeo! Δείτε με ποια.

Γιώργος Σαμπάνης και Άννα Πρέλεβιτς, ζουν τον έρωτα τους χωρίς να φαίνεται να τους ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου και των φωτογραφικών φακών. Το πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, ανταλλάσσει φιλιά, γεμάτο διαχυτικότητα, σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, και όπως φαίνεται ξεκάθαρα, δεν μπορεί τίποτα να τους ενοχλήσει, και να τους κάνει να μην ασχολούνται ο ένας με τον άλλο.