summer

Ο MAD CLIP LIVE ΣΤΟ CAPE SOL

Ο MAD CLIP LIVE ΣΤΟ CAPE SOL

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211.850.3680

 

Ο FLY LO LIVE ΣΤΟ CAPE SOL

Ο FLY LO LIVE ΣΤΟ CAPE SOL

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211.850.3680

 

Ο STAN LIVE ΣΤΟ ΑΚΑΝΘΟΥΣ

Ο Stan από την Πέμπτη 6 Αυγούστου και κάθε Πέμπτη θα είναι live στο Ακάνθους summer club στον Άλιμο. Ο Σταν, είναι ένας από τους πιο γνωστούς έλληνες καλλιτέχνες με τρομερές καλοκαιρινές επιτυχίες και το καλοκαίρι του 2020 τα κομμάτια του ακούγονται συνέχεια στα ραδίοφωνα και σε όλα τα νυχτερινά κέντρα και έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Τετάρτη 15 Ιουλίου η Ms. Lefki & ο Krisdj στο La Gitana!

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου η Ms. Lefki συνταντάει τον Krisdj στο μοναδικό private bar-restaurant, La Gitana! Ένα μοναδικό spiritual house music event θα λάβει χώρο στην υπέροχη αυτή ταράτσα.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης στο Ακάνθους!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης live κάθε Πέμπτη στο ΑκάνθουςΤο μεγάλο opening party των εμφανίσεων του Πέτρου Ιακωβίδη θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουλίου!

Ο Ηλίας Καμπακάκης συναρπάζει σε κάθε του κομμάτι!

Ο Ηλίας Καμπακάκης συναρπάζει με κάθε κομμάτι που κυκλοφορεί! Το καλοκαίρι του 2020 αναμένεται να εμφανίζεται κάθε Πέμπτη βράδυ στο Ακάνθους summer club στον Άλιμο. Τον Δεκέμβριου του 2019 έφερε στο προσκύνειο το τελευταίο του κομμάτι με τίτλο "Σε συνάντησα", λαμβάνωντας άφθονη αγάπη από το κοινό που το αγκάλιασε αμέσως και έδειξε πόσο λείπει ο καλλιτέχνης από το κοινό που τον ακολουθούσε σε κάθε του live εμφάνιση.

Pages