Ρέμος

Αντώνης Ρέμος & Δέσποινα Βανδή μαζί στο Αθηνών Αρένα τη σεζόν 2018-2019

Η χειμερινή σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και όλα τα νυχτερινά μαγαζιά δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για να απογειώσουμε την διασκέδαση μας και να βρούμε το απόλυτο meetpoint της ερχόμενης χρονιάς του 2018-2019. Ένα από τα μεγαλύτερα hotspot της πρωτεύουσας για τον χειμώνα που μας έρχεται είναι το φαντασμαγορικό Αθηνών Αρένα, ένα νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται στην πρωταγωνίστρια γραμμή του ενδιαφέροντος του αθηναικού κοινού κάθε χρονιά.

Ο Χολίδης κόντραρε στα ίσα τον Ρέμο στο πρώτο sold out διήμερο (Βίντεο)

Η πιάτσα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ συγκεκριμένη. Βασίζεται κυρίως σε προσωπικές σχέσεις, μιας και πρόκειται για μια πολή που όλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Όλο το παιχνίδι στη νύχτα το παίζουν τρείς τέσσερις δυνατοί παίκτες και αρκετοί περιφερειακοί. Η έλευση του Ρέμου στην Θεσσαλονίκη έφερε τα πάνω κάτω στην μέχρι τώρα αγορά.

''ΦΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕIΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ''

Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, Μαρινέλλα, έδωσε μια πολύ ειλικρινή και ευθύτατη συνέντευξη, όπως άλλωστε κάνει πάντα, και είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Μόλις ερωτήθηκε για τις φιλίες που έχει αποκομίσει από τον καλλιτεχνικό και μουσικό χώρο, η ίδια είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως φιλίες δεν έχει κάνει, και φίλος καρδιάς για εκείνη είναι μόνο ο Αντώνης Ρέμος.

Pages