2016

Ο Stan στην Αυτοκίνηση μαζί με την Σάλτη

Η Αυτοκίνηση, κατάφερε να πάει τις έννοιες της διασκέδασης και του κεφιού, ένα βήμα παραπέρα. Εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την τάση της εποχής, live clubbing, και φιλοξενεί στην σκηνή της τους σπουδαιότερους dj’s της πόλης, συνδυαστικά με μοναδικές live εμφανίσεις, από τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ!!

Πριν από λίγες μέρες, ο Χρήστος Μενιδιάτης, έγινε για τρίτη φορά πατέρας, αφού η σύζυγος του, Νάνσυ, του χάρισε ακόμα έναν γιο! Ο αδερφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, Βαγγέλης, ανέβασε στον προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό, μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, στην οποία φαίνεται σύσσωμη η ευτυχισμένη οικογένεια Μενιδιάτη! Σύμφωνα με τον αδερφό του Χρήστου, το όνομα που θα πάρει το νέο μέλος της οικογένειας, θα είναι Κοσμάς!

''ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ''! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δήλωσε πως θέλει να αρχίσει να ψάχνεται σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, και να δώσει κάτι νέο και στιχουργικά και συνθετικά. Αναφέρει πως εκτιμά πολύ την συνεργασία του με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, αλλά θεωρεί πως ήρθε η ώρα να μπει ένα προσωρινό τέλος, γιατί επιθυμεί να ερμηνεύσει και άλλα είδη κομματιών, και να μην περιοριστεί με τον τίτλο 'του τραγουδιστή που λέει μόνο καψουροτράγουδα'.

Pages