γκαζι

Βασίλης Καρράς και Γιάννης Πλούταρχος μαζί στην Ιερά Οδό!

To Ιερά Οδός μπορεί να μην μετράει πολλά χρόνια στην νυχτερινή Αθήνα, έχει καθιερωθεί όμως ως ένα από τα μεγαλύτερα στέκια όλης της πόλης. Το αθηναϊκό κοινό το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση του, αφού είναι ένας χώρος που πάντα επιλέγει να πλαισιώνει τα μουσικά του προγράμματα με ανατρεπτικές συνεργασίες που μαγνητίζουν τα βλέμματα και κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις κατορθώνοντας πάντα να γίνεται πολύ μεγάλος δέκτης αγάπης και αποδοχής από τον κόσμο.

12.7 The Penthouse & Bubble Butt present *Toquel*

Επιστρεφει, ενα πολυαγαπημενο χορευτίκο παρτυ , το Bubble Butt. Ερχομενο για μια ακομα καλοκαιρινη σεζον το παρτυ γεματο τρελα και μουσικη διασκεδαση ερχεται με νέα και παλιά προσωπα να γεμισει τις Παρασκευες μας.

Στα decks o Dime, συνοδευομενος απο τους Craytham ,Adam Kapas, Ritmo , Scoty υποσχονται να ιδρωσετε μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες. Μαζι τους ο Tosin Martyns.

Penthouse - The rnb & hiphop club

To Penthouse προάγει την πιο εναλλακτική και ξένη σε ακούσματα, διασκέδαση της πόλης, εκεί που χτυπάει η καρδιά του κεφιού καλύτερα, στον Κεραμικό. Ανοίγει τις πόρτες του κάθε Παρασκευή και Σάββατο και είναι ένας από τους ναούς για τους λάτρεις της hip hop και Rnb μουσικής, οι οποίοι το καθιστούν κατάμεστο, και το έχουν χρίσει ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης, για αυτό το είδος. Το Penthouse, είναι ένας ζεστός, ατμοσφαιρικός χώρος, στον οποίο επικρατεί η απόλυτη κοσμοσυρροή, στο πολύ αγαπητό και λαοφιλές Γκάζι.

Pages