καλοκαίρι

Τα 10 κορυφαία value for money ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Το goout.gr αναγνωρίζει τα ξενοδοχεία με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής της Ελλάδας και βραβεύει τα 10 καλύτερα για το 2017. Αν αυτό που ζητάτε είναι οικονομική αλλά και ποιοτική διαμονή, χωρίς ιδιαίτερες πολυτέλειες αλλά σε καλή τοποθεσία για να απολαύσετε στο έπαρκο το μέρος που επισκέπτεστε, τοτε αυτή η λίστα ειναι το απόλυτο εργαλείο για εσάς! Ανακαλύψτε τα 10 κορυφαία value for money ξενοδοχεία σε πολύ δημοφιλή μέρη στην Ελλάδα.

 

#1. Stelios Place, Σαντορίνη

Αμερικανικός τουρισμός: H Aθήνα στους 7 top προορισμούς για την 4η Ιουλίου

H Aθήνα είναι ανάμεσα στους προορισμούς που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο όγκο κρατήσεων από Αμερικανούς τουρίστες οι οποίοι επιθυμούν να εκμεταλλευθούν την αργία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στις 4 Ιουλίου, όπως αποκαλύπτει έρευνα της Airlines Reporting Corp.Τα στοιχεία προέρχονται από τις κρατήσεις (δραστηριότητες, εκδρομές, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκινήτων και υπηρεσίες visa) που πραγματοποιήθηκαν από τουριστικά γραφεία των ΗΠΑ στην ιστοσελίδα ARC MarketPlace μέχρι και τις 23 Ιουνίου 2017 και αφορούν την ταξιδιωτική περίοδο από 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίο

Περισσότεροι Αμερικανοί τουρίστες το α' τρίμηνο στην Ευρώπη

Αυξημένες κατά 6,7% ήταν οι αφίξεις τουριστών από τη Βόρεια Αμερική στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του ετους σε σχέση με πέρυσι, ανεβάζοντας τις διεθνείς αφίξεις στην Ευρώπη κατά 3,5% από πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία από την έρευνα Air Travellers' Traffic Barometer των European Cities Marketing και ForwardKeys.Η αγορά των ΗΠΑ έχει το πλεονέκτημα της ευνοϊκής ισοτιμίας του δολαρίου με το ευρώ και τη λίρα. Ασία και Ωκεανία αύξησαν το αριθμό επιβατών, κυρίως χάρη στους Κινέζους, τους Ιάπωνες και τους Ινδούς.

Pages