βοτανικός

Showtime rnb opening party 27 Σεπτεμβρίου στο EnVogue Club με τον FY live!

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου το Showtime rnb party υποδέχεται στο χειμερινό opening του στο νέο top nightclub της πόλης, το EnVogue Club Athens που βρίσκεται στην Ιερά Οδό, τον μοναδικό FY!

Το Showtime rnb party θα γίνεται κάθε Παρασκευή στο En Vogue club και θα στολίζει τις νύχτες μας με rnb & hip-hop μουσικά vibes.

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 2017 - 2018

Ο Μάκης Δημάκης, λόγω της εξαιρετικής και πολύ χαρακτηριστικής του χροιάς, έγινε αμέσως γνωστός, με την φήμη του να εξαπλώνεται το 2011, όπου το ‘Κανείς δεν είναι κανενός’, προκαλεί τον απόλυτο πανικό αφού γίνεται αμέσως νούμερο 1 ραδιοφωνικό hit της Θεσσαλονίκης. Από τις πρώτες κιόλας νότες των τραγουδιών του, ξεσηκώνει τον κόσμο, και καθιστά κάθε μαγαζί που εμφανίζεται πραγματικά κατάμεστο, αφού όλοι τραγουδάνε και χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟ!

Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Βόρεια Ελλάδα, και το κοινό εκεί τον έχει αγαπήσει και ακολουθήσει σε κάθε του εμφάνιση, κάνοντας κάθε μαγαζι που εμφανίζεται κατάμεστο. Ο λόγος για έναν από τους καλύτερους διασκεδαστές της χώρας μας, Μάκη Δημάκη, ο οποίος είπε το μεγάλο ναι στους ιθύνοντες του Βοτανικού και από την νέα χειμερινή σεζόν θα μας υποδέχεται εκεί με στόχο να φτάσει το κέφι μας στο κόκκινο.

Μάκης Δημάκης live στο Ακρωτήρι summer club

Στα πλαίσια του project live από το derti fm που διοργανώνει ο μεγάλος ραδιοφωνικός σταθμός, derti fm στο στολίδι της Παραλιακής, Ακρωτήρι, θα δώσει ένα μοναδικό live performance ο υπέροχος Μάκης Δημάκης. Ο δημοφιλής ραδιοφωνικός σταθμός επαναφέρει αυτό το εξαιρετικό event, με το οποίο επισφραγίζεται με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο, το τέλος του καλοκαιριού.