ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ PARTY ΣΤΟ INTERCONTINENTAL HOTEL ATHENS - REVEGION 2018 NEW YEARS EVE PARTY

Primer , ‘DolceVita’ party και ‘Playground’ ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν και μοναδικό σκοπό. Να υποδεχτούμε με τον πιο όμορφο και φαντασμαγορικό τρόπο το νέο έτος, με το σαγηνευτικό φόντο του Intercontinental. Σε ένα ρεβεγιόν λοιπόν που όπως όλα δείχνουν θα αφήσει εποχή, το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ θα έχει άρωμα της πόλης του φωτός, και μουσικοθεατρικά σόου εμπνευσμένα από το Moulin Rouge, θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες δομές για να έρθει το 2018 στις ζωές μας με τον καλύτερο τρόπο. Η παριζιάνικη αισθητική θα πρωταγωνιστήσει σε εκείνο το βράδυ, το πρώτο βράδυ του νέου έτους, αφού οι πόρτες του Intercontinental θα ανοίξουν αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου. Φαντασμαγορικά χρώματα, εντυπωσιακά σκηνικά, αλλά και μία εξαιρετικά ενημερωμένη κάβα θα βρίσκονται εκεί για να συνθέσουν το πιο όμορφο συνονθύλευμα ήχων και εικόνων που αρμόζει σε ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Σε ένα τέτοιου βεληνεκούς πάρτυ φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καλύτερες μουσικές της πόλης με τους top dj's να δίνουν performances που θα αφήσουν το δικό τους στίγμα στην νυχτερινή διασκέδαση, και πιο συγκεκριμένα στην πιο glam μέρα του χρόνου. Devv, Kid Angelo, Playmen, Velix, Velvet Mode θα βάλουν φωτιά στα decks του Intercontinental, με τα τις πιο δυνατές house, RnB επιτυχίες και το αθηναικό κοινό να προκαλεί κοσμοσυρροή για να γίνει μέρος της πιο όμορφης νυχτερινής εμπειρίας διασκέδασης. Το φαντασμαγορικό ξενοδοχείο φοράει τα πιο εντυπωσιακά χρώματα του, για να υποδεχτεί τον νέο χρόνο όπως ακριβώς αρμόζει.

Τηλέφωνο κρατήσεων 211.850.3680 Με SMS ή WhatsApp μήνυμα στο 6981219034

Πληροφορίες για κρατήσεις/φιάλες

*Black* 220€ / 5 άτομα (Dancefloor area, σε σταντ/πάσο) 1 απλή φιάλη (750ml) + 1 απλή σαμπάνια (750ml)

*Red* 420€ / 10 άτομα (Dancefloor area, σε τραπέζι) 2 απλές φιάλες (750ml η κάθε μια) + 2 απλές σαμπάνιες (750ml η κάθε μια)

*Gold* 600€ / 10 άτομα (VIP section, σε τραπέζι) 2 premium φιάλες (750ml η κάθε μια) + 1 premium σαμπάνια (750ml)

*Diamond* 1000€ / 10 άτομα (Premium section, σε τραπέζι) 3 premium φιάλες (750ml η κάθε μια) + 1 ultra-premium σαμπάνια (750ml)

Βαθμολογία: 
Average: 3 (5 votes)