Akanthus club live party

Akanthus club live party

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Ο Πέτρος Ιακωβίδης live κάθε Πέμπτη στο Ακάνθους! Το μεγάλο opening party των εμφανίσεων του Πέτρου Ιακωβίδη θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουλίου!

Με την αρχή του μήνα και με την χαλάρωση στα περιοριστικά μέτρα, τα μεγάλα live των καλλιτεχνών στο καλοκαiρινό χώρο του Akanthus club ξεκινάνε με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή καλλιτέχνη Πέτρο Ιακωβίδη. Ο Πέτρος Ιακωβίδης ακολουθεί τις τελευταίες περιόδους μια ανωδική πορεία στον χώρο της μουσικής καθώς έχει εμφανιστεί σε Teatro Athens, Fantasia Live τις τελευταίες 2 σεζόν δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου σε δύο από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.


Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχοντας κυκλοφορίσει επίσης και υπέροχα κομμάτια που έχει καταφέρει να κάνει επιτυχία αμέσως, αποτελεί και έναν συνθέτη με ποιότητα πάντα συνδεδεμένο με την λέξη επιτυχία. Το Ακάνθους είναι ένα νυχτερινό κέντρο γνωστό στο κοινό της Αθήνας αρκετά χρόνια τώρα και στον καλοκαιρινό του χώρο στον Άλιμο τραβάει όλα τα βλέμματα.


Οι Πέμπτες στο Ακάνθους είναι γνωστές και ταυτόσημες με τα ελληνικά live χρόνια τώρα καθώς έχουν εμφανιστεί μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Ηλίας Καμπακάκης, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή, ο Ηλίας Βρεττός. Ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική σε ηλικία μόλις 13 ετών. Έχει μουσικές σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Το πρώτο του επίσημο single κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos EMI και έφερε τον τίτλο ""Ο έρωτας μου γίνε"" σε μουσική και στίχους του ίδιου αλλά και του Stan με την Icon Music. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τα singles ""Βάλε"", ""Αγκαλιά"" και ""Κοριτσάκι μου"", τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, με το τελευταίο του single να ξεπερνά τις 12.000.000 προβολές στο YouTube.


Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του τα τελευταία χρόνια, με συνεργασίες με πολύ καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Stan, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης. Ο Πέτρος Ιακωβίδης ακολουθεί τις τελευταίες περιόδους μια ανωδική πορεία στον χώρο της μουσικής καθώς έχει εμφανιστεί σε Teatro Athens, Fantasia Live τις τελευταίες 2 σεζόν δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου σε δύο από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.


Έτσι, λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι θα εμφανίζεται στο Akanthus Summer club όπου είναι ένα νυχτερινό κέντρο γνωστό στο κοινό της Αθήνας αρκετά χρόνια τώρα και στον καλοκαιρινό του χώρο στον Άλιμο τραβάει όλα τα βλέμματα.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!