Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ακρωτήρι το καλοκαίρι του 2018!

ΑΚΡΩΤΗΡΙ 2018 - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Το Ακρωτήρι είναι ένα μαγαζί που έχει σηματοδοτήσει τα καλοκαίρια μας, με την θαλασσινή αύρα του και την άνευ όρων διασκέδαση που προσφέρει με κάθε πάρτι και live performance του. Ουσιαστικά είναι ένας απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για όποιον θέλει να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας ενός θερινού non stop party, που φτάνει κάθε συναίσθημα στο απόγειο του. Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του Ακρωτήρι summer είναι φυσικά πως είναι στέκεται επιβλητικά δίπλα στην θάλασσα προσφέροντας έτσι την ultimate προσομοίωση νησιού στους χιλιάδες θαμώνες του. Όντας open air, δίνει την ευκαιρία στο συνεχώς αυξανόμενο αθηναικό κοινό που το επιλέγει να απολαμβάνει τον θερινό ουρανό, με αναπαυτικούς καναπέδες, πλήθος stands, και ένα decor κομψό και εντυπωσιακό, που προκαλεί και προσκαλεί όλη την Αθήνα να το επιλέξει και να το χρίσει για ακόμα μια φορά ως το απόλυτο hotspot για την θερινή μας διασκέδαση.

Το Ακρωτήρι ανοίγει λοιπόν τις πόρτες του με τον σπουδαίο, το πιο γενναίο παιδί της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Κωσταντίνος Αργυρός. Ο Κωσταντίνος Αργυρός, από την πρώτη φορά που μας συστήθηκε, κέρδισε αμέσως την προσοχή και το μετέπειτα μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, λόγω της εξαιρετικής φωνής του, αλλά και του πολύ χαμηλού προφίλ που διατήρησε σε όλα τα χρόνια της πορείας του. Το φθινόπωρο του 2010, γίνεται σημείο σταθμός για την καριέρα του αφού κυκλοφορεί το τραγούδι του 'Είσαι ό,τι να 'ναι', με τον ίδιο να γίνεται ευρέως γνωστός, και όλος ο κόσμος να συζητάει πλέον για εκείνο το παιδί που ήρθε στο λαικό τραγούδι για να μείνει. Η συνέχεια δικαιώνει απόλυτα όσους τον εμπιστεύθηκαν με τα συνθετικά τους δημιουργήματα, αλλά και τον κόσμο που τον αγάπησε αστραπιαία, αφού απέδειξε αμέσως πως όντως είναι 'Παιδί γενναίο'. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ικανός να κινείται σε μεγάλη γκάμα κομματιών από όλα τα είδη, αφού το πρόγραμμα του περιλαμβάνει από ξεσηκωτικά χορευτικά κομμάτια, μέχρι άκρως αισθαντικές μπαλάντες. Οι συνεργασίες που έχει κάνει είναι αρκετά σημαντικές, με τον ίδιο να έχει βρεθεί στις μεγαλύτερες νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, παίρνοντας έτσι τα κατάλληλα εφόδια για να χριστεί στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός 'Τα κατάφερε' λοιπόν να μετατοπίσει όλο το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας προς την Παραλιακή στο νυχτερινό μαγαζί που αποτέλεσε την μόνιμη μουσική του στέγη, με τον ίδιο να παίρνει το αστείρευτο κέφι του και να πηγαίνει στο στολίδι του καλοκαιριού, Ακρωτήρι με έναν και μόνο στόχο. Να κάνει όλον τον κόσμο να γυρίζει 'Ξημερώματα΄.

Βαθμολογία: 
Average: 5 (8 votes)