Ο Κώστας Ορφανίδης live κάθε Δευτέρα στο Bokan Club!

Ξεκινώντας από την Δευτέρα 13 Ιουλίου το Bokan club athens φιλοξενεί τον Κώστα Ορφανίδη στις live βραδιές που θα διοργανώνει κάθε Δευτέρα. Ένα ελληνικό live πρόγραμμα θα κλέβει τις εντυπώσεις του αθηναικού κοινού στο γνωστό club στη περιοχή του κεραμεικού και συγκεκριμένα στο Γκάζι. Ο Κώστας ορφανίδης είναι ένα καλλιτέχνης νεαρός σε ηλικία γνωστός στο κοινό από τα video του στο Youtube που μετρούν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Με ταλέντο και πολύ όρεξη ο Κώστας Ορφανίδης είναι έτοιμος να προσφέρει υπέροχες στιγμές διασκέδασης στο κοινό του Bokan club με ένα πλούσιο ρεπερτόριο με παλιές και νέες επιτυχίες σε εξαιρετικές διασκευές. Το Bokan άνοιξε φέτος το καλοκαίρι του 2020 και βρίσκεται στην ταράτσα του Soho προσφέροντας θέα την Ακρόπολη και όχι μόνο. Αποτελεί ένα εξαιρετικό club restaurant όπου υπάρχει και η επιλογή του ναργιλέ σε ποικιλία γεύσεων.

Κάθε Δευτέρα ο Κώστας Ορφανίδης στολίζει το πλούσιο σε event εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Bokan το οποίο έγινε γνωστό στο κοινό από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του με τα house, rnb αλλά και mainstream event και party που διοργανώνει κάθε εβδομάδα σε καθημερινή βάση. Ξεκινώντας τη λειτουργία του το νυχτερινό κέντρο Bokan στα μέσα του Ιουνίου υποδέχεται το κοινό και αποτελεί στολίδι στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας το φετινό καλοκαίρι που είναι πραγματικά δύσκολο καθώς οι επιλογές διασκέδασης έχουν περιοριστεί και αναζητώντας την έξοδο ο κόσμος της Αθήνας επιλέγει το Bokan Athens Club ώς πρώτη του επιλογή καθημερινά.

Βαθμολογία: 
Average: 5 (25 votes)