Box Athens Club

Box Athens Club

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Την χειμερινή σεζόν 2015-2016, εμφανίστηκε στα νυχτερινά δρώμενα, ένα μαγαζί φαινόμενο στα αθηναϊκά δεδομένα, που ήρθε για να αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο διασκέδασης της πόλης και το έκανε, μετατρέποντας σε κανόνα το είδος και το στυλ του. Ο λόγος φυσικά για το BOX Athens, και για το νούμερο ένα συγκρότημα της χώρας μας , Melisses, που έγιναν οι καλύτεροι εκπρόσωποι του live clubbing, και κατέστησαν το BOX, κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Έτσι, ένας νέος χώρος πλήρως ανακαινισμένος, και στημένος πάνω στις καλύτερες προδιαγραφές μαγαζιών του εξωτερικού, με υπερσύγχρονο φωτισμό και τελευταίας τεχνολογίας ηχητικό εξοπλισμό, ήρθε για να ταράξει τα νερά της διασκέδασης, και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλης της Αθήνας, όπως άλλωστε και έκανε με τεράστια επιτυχία.

Όσον αφορά λοιπόν το Γκάζι ένα από τα στολίδια του είναι το μαγαζί εκείνο που απογείωσε το live clubbing και το έχρισε ως νούμερο ένα τάση της διασκέδασης. και ο λόγος φυσικά για το εξαιρετικό BOX Athens, με τις Μέλισσες να προκαλούν τον απόλυτο πανικό στα δρώμενα όπως άλλωστε θα κάνουν για ακόμα μια σεζόν. Όταν μιλάμε για τις Μέλισσες, τα λόγια στερεύουν, αφού αναφερόμαστε στο καλύτερο συγκρότημα της χώρας, χωρίς καμία υπερβολή, με μια πορεία συνεχώς ανοδική, και ένα φανατικό κοινό που τους ακολουθεί πιστά σε κάθε τους live performance.

Κάθε live performance τους, είναι ταυτόσημο με ένα non stop party, και οι ίδιοι έχουν χριστεί ως οι βασιλιάδες του live clubbing, αφού κάθε χειμώνα στο BOX, ανεβάζουν όλο και περισσότερο τον πήχη και τα standards της διασκέδασης σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στα καλλιτεχνικά δρώμενα, κέρδισαν αυτόματα την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, μέσω της αστείρευτης ενέργειας τους, των αναρίθμητων επιτυχημένων κομματιών τους, και του μοναδικού γκελ που έχουν με το κόσμο. Την ερχόμενη χειμερινή σεζόν του 2018-2019, επιστρέφουν φυσικά στο stage αυτού του φαντασμαγορικού μαγαζιού για να θέσουν για ακόμα μια φορά τις δικές τους δομές στα αθηναϊκά δρώμενα.

Ο Χρήστος Μάστορας είναι αναμφίβολα ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ερμηνευτής και ένας μοναδικός μουσικοσυνθέτης. Τα τραγούδια του τις περισσότερες φορές, είναι δικά του συνθετικά δημιουργήματα, ενώ μοιράζεται την έμπνευση του απλόχερα και με συναδέρφους και φίλους του, όπου τους χαρίζει κατά καιρούς, κάποια από τα καλύτερα κομμάτια της καριέρας τους. Ο ίδιος, έχει το μοναδικό χάρισμα να 'κουρδίζει' την φωνή του σε ό,τι τόνο και ύφος αυτός επιθυμεί. Έτσι, το πρόγραμμα του κινείται είτε από ροκ στοιχεία, μέχρι τις πιο αισθαντικές μπαλάντες που αγγίζουν όλες τις αισθήσεις. Έτσι, την ερχόμενη σεζόν επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια απουσίας στα μουσικά νυχτερινά δρώμενα, στο πλευρό του κορυφαίου συγκροτήματος, Melisses, συντελώντας στην ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία του φαντασμαγορικού BOX Athens.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!