Έναστρον Μπουζούκια - Enastron

Έναστρον Μπουζούκια - Enastron

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Αυτό που κερδίζει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις σε κάθε νυχτερινό μαγαζί είναι οι κορυφαίες συνεργασίες σπουδαίων καλλιτεχνών του ελληνικού πενταγράμμου. Το αθηναικό κοινό εντυπωσιάζεται από ανατρεπτικά μουσικά παντρέματα, και όπως όλα δείχνουν αυτή η χειμερινή σεζόν του 2019-2020, ανήκει στο μοναδικό Έναστρον, το οποίο συνδυάζει δύο μοναδικές λαικές φωνές. Το Τεάτρο, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά της πρωτεύουσας. Ένα μέρος αρκετά μεγάλης χωρητικότητας, με αξιοζήλευτη διακόσμηση και αισθητική, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί πως δεν αποτελεί ένα από τα κορυφαία μπουζούκια της Αθήνας. Από το stage του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, χρίζοντας το το απόλυτο Hotspots για την διασκέδαση μας.

Τα υπερσύγχρονα δομικά του στοιχεία, καθώς και τα υπερυψωμένα διαζώματα του, επιτρέπουν σε κάθε θαμώνα, να απολαμβάνει το πρόγραμμα από όποιο σημείο και αν βρίσκεται μέσα στο μαγαζί. Οι ιθύνοντες για την ερχόμενη σεζόν επιστρατεύουν στην πρώτη γραμμή δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, Πάολα και Νίκο Κουρκούλη και ένα είναι σίγουρο. Το Teatro θα γίνει η νούμερο ένα επιλογή κάθε γνήσιου λάτρη της αυθεντικής ελληνικής διασκέδασης. H εκρητική Πάολα, αποτελεί μία από τις πιο σπουδαίες λαικές γυναικείες φωνές της γενιάς της. Η πολύ μεγάλη εμπειρία της στις νυχτερινές πίστες της πρωτεύουσας αλλά και της Θεσσαλονίκης, της έχει δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να γνωρίζει καλά πως να φτάνει το κέφι και την διασκέδαση στο κόκκινο.

Πιστή στο λαικό είδος που την ανέδειξε, χωρίς να επηρεάζεται από τίποτα, προκαλεί τον απόλυτο πανικό σε κάθε της εμφάνιση και την απόλυτη κοσμοσυρροή σε κάθε μαγαζί που εμφανίζεται, με ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί παντού. Τα κομμάτια της, γίνονται αστραπιαία ραδιοφωνικές επιτυχίες και παράλληλα προσωπικά αγαπημένα του κόσμου. Μαζί με την κορυφαία Πάολα θα βρίσκεται ο εξαιρετικός Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος ξέρει πως να φτάνει το κέφι στο ζενίθ του, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο ίδιος, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής βιομηχανίας και έχει αποκτήσει πολύ σημαντική εμπειρία στην πίστα με αργά και σταθερά βήματα έρχεται και η ευρύτερη αναγνώριση από τον κόσμο.

Η αυθεντική λαϊκή φωνή του , η απαράμιλλη ενέργεια του πάνω στην σκηνή και το μοναδικό του γκελ με τον κόσμο, τον έχουν κάνει τόσο ξεχωριστό και τον έχουν χρίσει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Ο πρώτος δίσκος του Νίκου Κουρκούλη με τίτλο ΄Κίνδυνος' με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν κάθε προσδοκία, ακούγεται μέχρι και σήμερα προκαλώντας τον απόλυτο χαμό στα νυχτερινά δρώμενα. Έτσι, την ερχόμενη σεζόν έρχεται στο Τεατρο Παολα Κουρκούλης μαζί με την μοναδική Πάολα, για να προκαλέσει τον δικό του πανικό στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!