Ηλίας Καμπακάκης live Voodoo

Ηλίας Καμπακάκης live Voodoo

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ο άρχοντας της νυχτερινής διασκέδασης Ηλίας Καμπακάκης, επιστρέφει στα αθηναικά δρώμενα, και πιο συγκεκριμένα στην Fantasia live από την χειμερινή σεζόν του 2019-2020. Η Φαντασία είναι εκείνο το μαγαζί που προάγει την απόλυτη διασκέδαση, την γνήσια και αυθεντική ψυχαγωγία, όντας η εγγυημένη λύση για να γίνεις μέρος της πιο όμορφης νυχτερινής εμπειρίας. Στην σκηνή του έχει φιλοξενήσει τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά για να γίνει μέρος της πιο όμορφης νυχτερινής εμπειρίας. Είναι εξαιρετικά εύκολα προσβάσιμο αφού έχοντας και ως όνομα FANTASIA LIVE, βρίσκεται και εκεί, εκεί που χτυπάει καλύτερα η καρδιά της διασκέδασης, στην Ποσειδώνος.

Έχει χριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της πόλης, και αυτή την άνοιξη η πίστα του θα πάρει φωτιά, κάτι που σίγουρα δεν χωράει αμφιβολία, αφού Ηλίας Καμπακάκης κάθε Πέμπτη, και Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε Παρασκευή & Σάββατο δηλώνουν έτοιμοι να φτάσουν το κέφι μας στο κόκκινο. Όταν αναφερόμαστε στον Ηλία Καμπακάκη τα λόγια είναι περιττά, καθώς πρόκειται αναμφίβολα Το καλύτερο παιδί του ελληνικού πενταγράμμου, και αυτό γίνεται αμέσως αντιληπτό, από την ασύλληπτη κοσμοσυρροή που επικρατεί σε κάθε του εμφάνιση. Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του είναι κάτι το μοναδικό και άκρως λογικό αφού ο ίδιος τους ανταμείβει με μοναδικά κομμάτια και νύχτες διασκέδασης με απαράμιλλο κέφι και απογείωση κάθε συναισθήματος.

Ο Ηλίας Καμπακάκης, αποτελεί έναν καλλιτέχνη, που μέσα από τα αναρίθμητα τραγούδια του, έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές όλων, και να οδηγήσει τα συναισθήματα μας στο ζενίθ τους. Το όνομα του έχει ταυτιστεί με το ερωτικό τραγούδι και ποιος μπορεί να το αρνηθεί αυτό, αφού η αισθαντική φωνή του, στέκεται ικανή να μαγνητίσει και να σαγηνεύσει κάθε αίσθηση. Από τον πρώτο του κιόλας δίσκο, μέχρι και σήμερα, δεν έχει επαναπαυτεί στιγμή, με τον πολύ αγαπητό Ηλία Καμπακάκη να εξελίσσεται διαρκώς, και αυτή την σεζόν να δημιουργεί τον απόλυτο μονόδρομο της νυχτερινής ψυχαγωγίας μας με προορισμό την Fantasia Live. O Ηλίας Καμπακάκης, έχει στο δυναμικό του μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στα μουσικά δρώμενα, όπου έχει ηγηθεί των μεγαλύτερων νυχτερινών σκηνών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και έχει πράξει συνεργασίες με τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της μουσικής σκηνής.

Ο Ηλίας Καμπακάκης είναι ένα όνομα ύμνος στην νυχτερινή διασκέδαση, με συνεχώς ανοδική πορεία καθ'ολη την διάρκεια των σαράντα χρόνων που πρωτοκαθεδρεύει στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Η χαρακτηριστική λαϊκή χροιά του, τα αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια του, και το βαρύ μέταλλο της φωνής του, τον έχουν χρίσει, σύμφωνα με τους αμέτρητους θαυμαστές του ως τον άρχοντα της καψούρας. Άλλωστε, όταν τοποθετείς στην σκηνή, καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς σαν τον Ηλία Καμπακάκη, πώς μπορεί να γίνει κάτι λιγότερο από απόλυτος πανικός;

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!