Μπουζούκια, Πίστες στην Αθήνα

Μπουζούκια, Πίστες στην Αθήνα

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

H πιο όμορφη εποχή του χρόνου βρίσκεται πλέον εδώ και τα σπουδαιότερα νυχτερινά κέντρα με πυρήνα τους φυσικά το απόλυτο μονοπώλιο της χειμερινή ψυχαγωγίας στο κέντρο της Αθήνας έχουν επιστρατεύσει τα καλύτερα σχήματα τους για να χριστούν ως οι απόλυτοι νικητές του χειμώνα 2021. Όταν σκεφτόμαστε την χειμερινή περίοδο και διασκέδαση ένα μαγαζί μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό. Ο λόγος φυσικά για το Fantasia live, όπου είναι ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, αφού προάγει την απόλυτη ελληνική διασκέδαση. Αποτελεί μια εγγύηση για την νυχτερινή ψυχαγωγία, και οι θαμώνες που το επιλέγουν, είναι πιστοί και αυξάνονται συνεχώς.

Μπορεί να μην μετράει πολλά χρόνια λειτουργίας στα νυχτερινά δρώμενα, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε, να χριστεί ως ένα από τα απόλυτα hotspots, που εκπροσωπεί την αυθεντική διασκέδαση και κέφι. Οι θαμώνες του όλο και αυξάνονται και γνωρίζουν καλά, πως όταν κάποιος επιθυμεί να φτάσει το κέφι του στο κόκκινο, η Λεωφόρος Ποσειδώνος 5 είναι ο απόλυτος μονόδρομος. Το Έναστρον μας είχε συνηθίσει για τα τελευταία χρόνια να έχει μόνιμο μουσικό leader, και αυτός δεν ήταν άλλος από τον εξαιρετικό Γιώργο Σαμπάνη όπως άλλωστε θα είναι και φέτος έχοντας στην μουσική του παρέα για αυτή την σεζόν τον εξαιρετικό Snik. O Σαμπάνης, με μια δεκαετή πλέον πορεία στα μουσικά δεδομένα, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, και να θεωρείται πλέον, ως ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, χάρη φυσικά στην εκρηκτική ενέργεια που εκπέμπει πάνω στο stage, αλλά και λόγω των πολυάριθμων επιτυχιών που έχει ερμηνεύσει, και έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο.

Είναι γεγονός ότι το Box Athens, έχει χαρακτηριστεί από τους πιστούς θαμώνες της νύχτας ως ο απόλυτος ναός της νυχτερινής διασκέδασης. Μετρά χρόνια παρουσίας στην Αθήνα και είναι από τα λίγα κέντρα που είναι κοντά μας περισσότερες βραδιές από το σύνηθες πρόγραμμα των υπόλοιπων μαγαζιών, πράγμα καθόλου τυχαίο. Το κέφι και η διασκέδαση έχουν βρει την στέγη τους τα τελευταία χρόνια , καθώς το μαγαζί γεμίζει κάθε τετραγωνικό του μέτρο κάθε βράδυ λειτουργίας του. Τα ηνία του μαγαζιού, για την χειμερινή σεζόν, παίρνει ένας παλιός γνώριμος, και ο λόγος φυσικά για τις Μέλισσες και την Τάμτα. Οι Melisses, έχουν ξεκινήσει το μουσικό του ταξίδι σε αθηναϊκές σκηνές, όντας στο πλευρό πολύ σπουδαίων καλλιτεχνών. Αυτό τους βοήθησε να αναπτύξουν το μουσικό τους γονίδιο, και να χριστούν ως ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του τραγουδιού στην Ελλάδα.

To Cabaret club, είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά μπουζούκια, live stage club της νυχτερινής Αθήνας, και δεσπόζει εκεί που χτυπάει πάντα καλύτερα η καρδιά της διασκέδασης, στην λεωφόρο Κηφισίας ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τα Βόρεια Προάστια, συγκεκριμένα το Μαρούσι. Αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα μπουζούκια της πόλης, αφού άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά πριν χρόνια, με τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου να παρελαύνουν από την σκηνή του. Ένα από τα σημαντικότερα ατού του, είναι η ευχέρεια να φιλοξενήσει μεγάλο ποσοστό κόσμου, αφού η χωρητικότητα του, από την εποχή του ιστορικού Guzel είναι αρκετά μεγάλη. Τα μουσικά ηνία του Cabaret live stage θα πάρει ξανά ο Νίκος Απέργης, ένας καλλιτέχνης που έχει βρει την χρυσή συνταγή και είναι από τους καλλιτέχνες που δεν επαναπαύονται στα ήδη κεκτημένα τους, αλλά εξελίσσεται συνεχώς, δημιουργώντας το καλύτερο ελληνικό πρόγραμμα, που θα μπορούσε κανείς να επιλέξει για την διασκέδαση του. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Ηλίας Μπογδάνος.

Τέλος, νυχτερινό κέντρο σταθμός για τον φετινό χειμώνα αναμένεται και πάλι να είναι το μοναδικό live stage, Αυτοκίνηση club στο Μαρούσι. Η Καίτη Γαρμπή θα βρίσκεται στη σκηνή μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη βάζοντας φωτιά στο ιστορικό νυχτερικό κέντρο των βορείων προαστίων δίνοτας τη δική τους λαϊκή νότα στην νυχτερινή διασκέδαση. Το κοινό και οι θαυμαστές της Καίτης Γαρμπής μετά τη χρόνια πορεία της στο τραγούδι αναμένουν να παρευθερούν στις εμφανίσεις της. Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος λατρεύεται από το κοινό των βορείων προαστίων της Αθήνας, καθώς έχει μεγαλώσει και τραγουδάει τα τελευταία χρόνια με επιτυχία σε κοντινά live stage θα δώσει το δικό του στοιχείο με νέες και παλιές επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι. Το μοντέρνο στοιχείο θα δώσουν οι εκρηκτικοί Alcatrash που λατρέβει το κοινό της Αθήνας και όχι μόνο!

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!