Ηλίας Βρεττός & Χρήστος Μενιδιάτης μαζί στο Frangelico!

Το καλοκαίρι του 2020 ο Ηλίας Βρεττός και ο Χρήστος Μενιδιάτης έρχονται στο Frangelico για να μας χαρίσουν το κάτι ξεχωριστό! Η διασκέδαση μας θα αλλάξει ολοκληρωτικά καθώς οι δύο αυτοί καλλιτέχνες με λαικές και μοντέρνες επιτυχίες θα μας ταξιδέψουν. Η εποχή μετά το κορονοϊό είναι δύσκολη, αλλά με τον Ηλία Βρεττό και τον Χρήστο Μενιδιάτη θα ξεχνιόμαστε.

Το Frangelico είναι από τα πιο γνωστά κέντρα της νυχτερινής Αθήνας, βρίσκεται στον Άλιμο επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος και λειτουργεί σε συνεχόμενη βάση χειμώνα και καλοκαίρι με πολύ μικρά διαλείμματα. Από το νυχτερινό κέντρο αυτό έχουν περάσει τα περισσότερα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής. Ο Ηλίας Βρεττός έρχεται από μια χειμερινή σεζόν φωτιά στο Block146 όπου εμφανιζόταν κάθε Πέμπτη με αποτέλεσμα το Κολωνάκι να είναι ο κορυφαίος προορισμός τη συγκεκριμένη μέρα τους προηγούμενους μήνες.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης βρισκόταν δίπλα στον Νίκο Μακρόπουλο στη σκηνή του Frangelico. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης για το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο καθώς όλοι περιμένουμε και παρακολουθούμε τις καθημερινές εξελίξεις σχετικά με τα μέτρα της πανδημίας.

Βαθμολογία: 
No votes yet