ΓΚΑΖΙ LIVE ΜΕ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ & ΠΑΟΛΑ! ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018-2019

ΓΚΑΖΙ LIVE ΜΕ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ & ΠΑΟΛΑ! ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018-2019

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Το Γκάζι είναι αναμφίβολα ο σύγχρονος βιότοπος κάθε λάτρη της γνήσιας διασκέδασης και κάθε χρονιά το αποδεικνύει ακράδαντα. Οι πιο δυνατές σκηνές έχουν ήδη προετοιμαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας και είναι έτοιμα να αποτελέσουν την κορυφαία επιλογή για όλη την πρωτεύουσα. Όμως υπάρχει και ένα νυχτερινό κέντρο που φέτος όλα δείχνουν, πως θα χριστεί ο νούμερο ένα προορισμός για όλους μας και πώς μπορεί να γίνει κάτι αντίθετο αν αναλογιστούμε τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στην σκηνή του. Η συνεργασία της χρονιάς λοιπόν, είναι γεγονός, η μεγάλη στιγμή που ο χάρτης της ελληνικής νυχτερινής Αθήνας θα συνταραχθεί, έχει φτάσει. Μεγάλες κουβέντες για δύο από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της χώρας μας, δύο ερμηνευτές που έχουν αφήσει το δικό τους προσωπικό στίγμα στο μουσικό στερέωμα. Ο λόγος λοιπόν για τον Άρχοντα σύμφωνα με το φανατικό κοινό του, Νότη Σφακιανάκη και την εκρηκτική Πάολα, όπου την φετινή χειμερινή σεζόν, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο σπουδαίο Gazi live με τις προσδοκίες να είναι στον ύψιστο βαθμό. Το σχήμα της χρονιάς έρχεται να απογειώσει ο εξαιρετικός ερμηνευτής και πολύ ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιώργος Παπαδόπουλος.


Το Gazi live τώρα, είναι από τα πιο καινούργια νυχτερινά μαγαζιά της πόλης όμως, πρόκειται για ένα για έναν από τους μεγαλύτερους και πιο εκσυγχρονισμένους χώρους της πρωτεύουσας. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, στις 23 Νοεμβρίου οι πόρτες του Gazi live στην Ιερά Οδό 7-13 ανοίγουν και όλο το αθηναικό κοινό θα το καταστήσει επιεικώς κατάμεστο και φυσικά όχι άδικα, αφού σπάνια βλέπουμε τόσο δυνατά σχήματα στην νυχτερινή Αθήνα. Οι θαυμαστές του τον έχουν αποκαλέσει, και δικαίως, Άρχοντα της νυχτερινής πίστα. Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα φανατικά κοινά που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του εμφάνιση καθιστώντας κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο.

O Nότης Σφακιανάκης ανήκει στην κορυφή με τους καλύτερους ερμηνευτές της χώρας μας, αφού ο ίδιος διαθέτει στο μουσικό του ενεργητικό, αναρίθμητα τραγούδια που έχουν γίνει τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες και έχουν χριστεί αγαπημένα του κόσμου. Πιστός στο λαϊκό τραγούδι, ένα είδος που τον ανέδειξε, ένα είδος που εκπροσωπεί άψογα όλα αυτά τα χρόνια, έχει ερμηνεύσει από άκρως διασκεδαστικά κομμάτια, μέχρι τις πιο αισθαντικές μπαλάντες που έχουν χριστεί ως οι απόλυτοι ύμνοι του έρωτα. Η πορεία του ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας του '90, με τον ίδιο να εδραιώνεται αυτόματα στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας. Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας του, έχει αποτελέσει τον απόλυτο μουσικό leader των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης αποκτώντας ένα συνεχώς αυξανόμενο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά όπου και αν εμφανίζεται. Μια πορεία στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα που μετράει πάνω από τριάντα χρόνια, χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, που μας χάρισαν μερικά από τα πιο αγαπητά και διαχρονικά κομμάτια, που έχουν τεθεί πολύ ψηλά στις καρδιές μας, αλλά και ένας καλλιτέχνης που δίνει κάθε φορά την ψυχή του για να φτάσει κάθε συναίσθημα μας στο απόγειο του, είναι μόνο ένας μικρός πρόλογος για τον συγκεκριμένο τραγουδιστή που ή δεν θα σου αρέσει καθόλου ή θα λατρεύεις, αφού ο Νότης ήταν πάντα ένας καλλιτέχνης των άκρων.


Ο πολύ αγαπητός ερμηνευτής, έχει θέσει τις δικές του δομές στα νυχτερινά δεδομένα. Γίνεται ευρέως γνωστός με το κομμάτι 'Δεύτερα χέρια' το 1992, το οποίο γνωρίζει τεράστια επιτυχία και ακούγεται μέχρι σήμερα. Μετρώντας λοιπόν στο ενεργητικό του τραγούδια όπως το ‘Δεν σε χρειάζομαι’, 'Το γράμμα΄, ‘Παράλληλα’ και πληθώρα άλλων, έρχεται να συνταράξει τα χειμερινά μας βράδια, αφού θα αποτελέσει μαζί με την εκρηκτική Πάολα, το σχήμα έκπληξη της χρονιάς, χρίζοντας αναμφίβολα το Gazi live ως το απόλυτο hotspot όλης της πρωτεύουσας. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το φαινόμενο Πάολα. Η Πάολα, πιστή στο λαϊκό τραγούδι που την ανέδειξε, προάγει πάντοτε την γνήσια αυθεντική διασκέδαση, μέσω των αναρίθμητων επιτυχιών της και της ασύγκριτης ενέργειας της πάνω στην σκηνή. Η ίδια έχει στο δυναμικό της μια τεράστια γκάμα από τρομερά επιτυχημένα κομμάτια, αλλά και μεγάλη εμπειρία στις νυχτερινές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, διαθέτοντας τα κατάλληλα εφόδια για να χριστεί μια κορυφαία ερμηνεύτρια αλλά και να φτάσει το κέφι στο απόγειο του.

Η Πάολα έχει και ένα από τα μεγαλύτερα φανατικά κοινά της χώρας, που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της μουσικό βήμα, καθιστώντας κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται επιεικώς κατάμεστο. Η Πάολα είναι αναμφίβολα μια κορυφαία παρουσία στον χώρο του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού, με ένα φανατικό κοινό να την ακολουθεί πιστά σε κάθε της εμφάνιση και να αυξάνεται συνεχώς. Η σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια δεν περιπλανήθηκε σε μουσικά μονοπάτια που δεν γνώριζε καθώς όπως αναφέραμε, έμεινε πιστή στο λαϊκό τραγούδι που τόσο αγαπά και όπως φαίνεται από την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της, την αγαπά πολύ και αυτό.


Χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, τραγούδια που χρίστηκαν ως πολύ αγαπημένα του κόσμου και μια τραγουδίστρια που πολύ γρήγορα και φυσικά πολύ δίκαια, απέκτησε τεράστια επιτυχία σε όποιο βήμα και αν επέλεγε να κάνει και σε όποιο μαγαζί και αν πρωταγωνιστούσε, όπως ακριβώς θα κάνει και αυτή την σεζόν στην σκηνή του Gazi live όντας στο πλευρό του πολύ σπουδαίου Νότη Σφακιανάκη. Το μοναδικό αυτό σχήμα έρχεται να απογειώσει ο εξαιρετικός τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε φάνηκε πως είχε κάτι το ξεχωριστό, στοιχεία που τον έχρισαν πολύ ψηλά πολύ γρήγορα, καθώς είναι ικανός να πρωταγωνιστεί άξια τόσο σε λαικές σκηνές όσο και στις πιο εκρηκτικές pop σκηνές που υμνούν το live clubbing.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!