Mind The Gap Summer

Mind The Gap Summer

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Ένας από τους κύριους λόγους που μετράμε αντίστροφα για να έρθει η καλοκαιρινή περίοδος, είναι το πανέμορφο Mind the gap summer, πρώην Rubirosa, που αποτελεί ένα από τα στολίδια της Παραλιακής. Έχει γίνει θεσμός στα all day δεδομένα της πόλης, αφού το Mind the gap summer, είναι ένας βασικός παράγοντας που η καλοκαιρινή διασκέδαση και χαλάρωση, έχουν ως μόνιμο προορισμό τους την Λεωφόρο Ποσειδώνος. Αφού λοιπόν η θερινή περίοδος σε λίγο καιρό θα αρχίσει να κάνει έντονα αισθητή την παρουσία της, και η Παραλιακή γίνεται το απόλυτο meet point όλης της Αθήνας, το πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο Mind the gap summer, έρχεται να μας προσκαλέσει να γίνουμε μέρος της πιο όμορφης all day εμπειρίας.


To Mind the Gap club είναι ένα από τα μεγαλύτερα hotspots στην νυχτερινή Αθήνα, και βρίσκεται στο πιο πολυσύχναστο και αγαπητό μέρος του Κέντρου, το Κολωνάκι. Γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορεί να λείπει από την θερινή σεζόν. Αποτελεί ένα μαγαζί ύμνο για τα αθηναϊκά μας βράδια, που προάγει την απόλυτη διασκέδαση και την έννοια του γνήσιου αυθεντικού κεφιού. Είναι ένα από τα καθιερωμένα πλέον bar-club της πόλης, και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων του κόσμου που το επιλέγει φανατικά, καθιστώντας το κυριολεκτικά κατάμεστο. Όντας ένας άκρως νεανικό και φιλικό στέκι, προάγει μια cozy και θετική αύρα που σαγηνεύει τον καθένα, για αυτό και όποιος το επισκέπτεται μία φορά, γίνεται μόνιμος θαμώνας του, με αποτέλεσμα το Mind the Gap, να γίνει ένα από τα σπουδαιότερα meet points της πόλης.


Τα events και πάρτι που θα πλαισιώσουν το Mind the gap, και θα γίνουν ο απόλυτος οδηγός της θερινής μας διασκέδασης, θα έχουν θεματικό χαρακτήρα, και θα καλύπτουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Οι καλύτεροι dj’s της Αθήνας, θα παρελάσουν από την σκηνή του μαγαζιού, κάνοντας τις καλύτερες ελληνικές και ξένες επιλογές δημιουργώντας έτσι, τα top mainstream parties της πόλης. Οι συστάσεις για τα events και parties που βρίσκονται στην πρωταγωνίστρια γραμμή τουp, Mind the Gap περιττεύουν, αφού είναι από τα ελάχιστα μαγαζιά, που σε κάθε μέρα λειτουργίας του, επικρατούσε η απόλυτη κοσμοσυρροή, επιβεβαιώνοντας έτσι την φήμη του ως ένα από τα καλύτερα bar-clubs της Αθήνας .Από το εντελώς ανακαινισμένο καλοκαιρινό Mind the gap φυσικά δεν μπορεί να λείπουν μερικά από τα χειμερινή πάρτυ που ξεσηκώνουν το αθηναικό κοινό. Αναφερόμαστε, εννοείεται, στο Chicago rnb party που κάνει το Lohan και το πάρτυ Dolce vita που γίνεται στο χειμερινό mind the gap στο Κολωνάκι.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!