Νίκος Απέργης Live @ Block146 Τηλέφωνο 211.850.3680

To Block 146 βρισκόταν από την αρχή της λειτουργίας του στο νησάκι των Βορείων Προαστίων, Νέα Ερυθραία. Για όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν δεσπόζει επιβλητικά στην Χαριλάου Τρικούπη 146, και αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή κάθε Αθηναίου για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς ήταν ο καλύτερος λόγος για να αποφασίσεις πως η διασκέδαση σου θα κινηθεί προς τα Βόρεια. Όντας το πιο επιτυχημένο all day bar-restaurant των Βορείων Προαστίων, ήταν κάτι το καινοτόμο που κατάφερε να συνδυάσει όλες τις απολαύσεις για κάθε ώρα της ημέρας. Δεν αναφερόμαστε απλά σε ένα πολύ επιτυχημένο καφέ, εστιατόριο ή νυχτερινό μαγαζί, αλλά στον συνδυασμό όλων αυτών με πλήρη αρτιότητα.

Το Block έχει την μαγική δυνατότητα να μετατρέπει το βράδυ μας, σε nons sto party, με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του και πώς μπορεί να γίνει κάτι πέρα από αυτό. Με θεματικά πάρτι που αξίζουν την προσοχή μας, σε κάθε μέρα λειτουργίας τους, φτάνει η Κυριακή και το πιο μεγάλο πάρτι με γνήσιο ελληνικό στοιχείο, εδρεύει στο Block 146 και άξιος πρωταγωνιστής; Ο μοναδικός Νίκος Απέργης. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Νίκος Απέργης, ο οποίος θα δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο για την νυχτερινή μας διασκέδαση θα εμφανίζεται σταθερά κάθε Κυριακή στο Block 146, βάζοντας τον πήχη της ψυχαγωγίας σε πρωτόγνωρα επίπεδα, δημιουργώντας τον πανικό που μόνο εκείνος ξέρει να κάνει.

Οι Κυριακές μας θα πάρουν την πιο ξεσηκωτική χροιά, με την απαράμιλλη ενέργεια του Νίκου Απέργη να δημιουργεί τις κατάλληλες δομές για να ζήσουμε την πιο όμορφη εμπειρία σε ένα μαγαζί που διαθέτει τις καλύτερες προδιαγραφές για να χριστεί ένα σπουδαίο live stage. Ο Νίκος Απέργης λοιπόν, θα δημιουργεί τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, και αυτός θα έχει προορισμό αποκλειστικά την Νέα Ερυθραία και συγκεκριμένα το μοναδικό Block146 για κάθε Κυριακή. Ο ίδιος, θα δίνει σταθερά τα καλύτερα live performances, μαζί φυσικά με την παρουσία των top dj's του μαγαζιού, κρατώντας το κέφι αμείωτο και την διασκέδαση στα ύψη, μέχρι το πρωί.

Βαθμολογία: 
Average: 5 (37 votes)