Snik - Penarrubia Club

Snik - Penarrubia Club

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Τα αγαπημένα party «Sex me up», επιστρέφουν και φέτος το καλοκαίρι στο Penarrubia. Αναμένουμε να ανακοινωθεί το opening party. Το γνωστό πάρτυ sex me up θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, όπου γνωστοί djs θα αναλαμβάνουν τη μουσική επιμέλεια των Sex Me Up βραδιών με θέα τη θάλασσα. Η διεύθυνση του μαγαζιού Penarrubia είναι στην Λ. Ποσειδώνος 10, Άλιμος. Επίσης, κάθε Κυριακή θα διοργανώνεται στο Penarrubia το επίσης γνωστό πάρτυ Black Sauce, party in town Penarrubia lounge Άλιμος Sunday’s got the sauce!! Φέτος ,ωστόσο, στα party αυτά φέτος θα γίνονται live εμφανίσεις. Ένα από τους διάσημους ράπερ που θα εμφανίζονται στο penarrubia, ξεσηκώνοντας το κοινό είναι ο Snik. Ο Δημήτρης Γιαννούλης, γνωστός και ως SNIK γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 11 του χρόνια στην Κυψέλη Αττικής.

Ύστερα οι γονείς του χώρισαν και ο ίδιος μαζί με την μητέρα του εγκαταστάθηκε στη Πλατεία Βικτωρίας της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός rapper έχει και έναν αδερφό, τον Μάρκο Γιαννούλη, η αλλιώς MG ο οποίος ακολούθησε τα χνάρια του αδερφού του ως rapper.Το 2009 ο SNIK μαζί με κάποιους φίλους μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως μπάρμαν για δύο χρόνια. Το 2012, που γύρισε από το Λονδίνο κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι, Θέμα Χρόνου, το οποίο ξεπέρασε γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Έπειτα από αυτήν την επιτυχία, αποφάσισε να ακολουθήσει την μουσική ως επάγγελμα και υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records. Μέσω της εταιρίας κυκλοφόρησε διάφορα singles τη διετία 2011-2013, μεταξύ των οποίων το αμφιλεγόμενο Κουνήσου Δίπλα Μου αλλά και το αυτοβιογραφικό Τη Ζωή Μου Γράφω.

Σε αυτό το διάστημα ο SNIK απέσπασε αρκετή φήμη στο διαδίκτυο, με πολλούς να κρίνουν τα τραγούδια του. Έπειτα από ένα διάλειμμα από την μουσική, ο SNIK επιστρέφει το 2015 με το hit τραγούδι Tony Montana, μία συνεργασία με τον rapper Light (με τον οποίο ξανασυνεργάστηκε για το εξίσου δημοφιλές τραγούδι Gucci Mane). Σε αυτήν την περίοδο της καριέρας του, ο SNIK κυκλοφόρησε επιτυχίες όπως το Ferrari, το Harry Houdini και το Dab, μια συνεργασία με τον Υποχθόνιο. Το 2016 επίσης έβγαλε το τραγούδι Panda. Άλλα κομμάτια αυτής της περιόδου είναι το Για Πάντα, Σου Είπα Θα Ανέβω, Selfmade, 211, Cognac και Valeriana, Gucci Store, E.S.M. pt.2., 9 και ΑΤΗ (σε συνεργασία με τον Mente fuerte).

Μετά από όλα αυτά κυκλοφόρησε και τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό και στο εξωτερικό, Gucci φόρεμα και MEDUSA. Από τον Οκτώβριο του 2018 ο SNIK ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI / Universal. Αργότερα, ο SNIK κυκλοφόρησε μεταξύ άλλων τα τραγούδια Gangsta, Gango και συνεργάστηκε με την Tamta για το hit ""SENORITA"", το οποίο και είναι το πιο προβεβλημένο του τραγούδι, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Το 2019 επιπλέον κυκλοφόρησε το κομμάτι Monos Mou, τη συνεργασία με τον rapper Noizy, New Benz καθώς και το κομμάτι Kilo. Τον Οκτώβριο του 2019 συνεργάστηκε με τους CAPO PLAZA, NOIZY, GUÈ PEQUENO για το τραγούδι COLPO GROSSO ενώ στις 20 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το τραγούδι BIG MAN το οποίο είναι το intro κομμάτι από τον δίσκο ''TOP BOY''.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!