Μάθετε Πόσο Κοστίζει Ένα Τραπέζι Στο Ρέμο Στη Μύκονο

Ο Αντώνης Ρέμος αποτελεί έναν απο τους μεγαλύτερους Έλληλες καλλιτέχνες και έχει προσφέρει τρομερά στην ελληνική μουσική σκηνή και ειδικά στις πίστες και στα μπουζούκια της Αθήνας. Το πέρασμα του Αντώνη Ρέμου απο το Διογένης Studio τα τελευταία δυο χρόνια ήταν επιτυχημένο και την επόμενη χρονιά, τον χειμώνα του 2019 θα εμφανίζεται στα μπουζούκια της Αθήνας στο Αθηνών Αρένα.

αντώνης ρέμος μύκονος nammos σαμπάνιες μπουζούκια

Τα καλοκαίρια του ο Αντώνης Ρέμος φροντίζει να κάνει το πέρασμα του από τα νησιά και τις επαρχίες και κυρίως την εκπληκτική, Μύκονο. Στις 28 Ιουλίου στο γνωστό «Nammos» της Ψαρού στη Μύκονο οι εισπράξεις θα απογειωθούν από την κοινή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου με τους Gipsy Kings. Όπως παρουσιάζει γνωστό περιοδικό οι τιμές κατ΄ άτομο για τη συγκεκριμένη βραδιά ξεκινάνε από 1.000 ευρώ!

αντώνης ρέμος μύκονος nammos σαμπάνιες μπουζούκια

Συγκεκριμένα στον τιμοκατάλογο αναφέρονται δύο επιλογές προς τους πελάτες. Η πρώτη αφορά τραπέζια δίπλα στην εξέδρα των 10 ατόμων με κόστος 1.000 ευρώ το άτομο, δηλαδή 10.000 ευρώ το τραπέζι που είναι το στάνταρ ποσό, ακόμη και αν στο τραπέζι βρεθούν 5 άτομα, ενώ θα προστίθενται 1.000 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο. Στην τιμή των 1.000 ευρώ το μενού έχει φαγητό, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ένα μπουκάλι κρασί 3 λίτρων Saint Tropez Rose.

Στη δεύτερη κατηγορία τώρα η τιμή για το άτομο φτάνει τα 500 ευρώ, δηλαδή 5.000 ευρώ το τραπέζι. Όσο για την αμοιβή του γαλλικού συγκροτήματος, εκείνη ανέρχεται στις 70.000 ευρώ για μία και μόνο εμφάνιση στην όμορφη παραλία της Μυκόνου. Τέλος, για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του μαγαζιού, το νούμερο αναμένεται να είναι επταψήφιο.

Βαθμολογία: 
No votes yet