Η απαίτηση του Σάκη Ρουβά για προσιτό κοστολόγιο στην συναυλία του στο Rakkan!

Είναι πλέον γνωστό πως ο Σάκης Ρουβάς, θα πραγματοποιήσει ένα οπτικό υπερθέαμα στις 27 Ιουλίου, στην παραλία Καλό Λιβάδι, στο διάσημο Rakkan. Όπως είναι γνωστό, σε τέτοιου είδους events, και δη όταν λαμβάνουν χώρα στο νησί των ανέμων, τα κοστολόγια ξεφεύγουν, και απευθύνονται συνήθως σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό. Έτσι, και στο ‘Summer Eclipse’ στο Rakkan, όπου θα είναι μουσικός leader ο νούμερο ένα Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, θα υπάρχουν 8 τραπέζια των 12 ατόμων μπροστά στην φαντασμαγορική και πολύ μεγάλη σκηνή, με ελάχιστη κατανάλωση 8.000 ευρώ.

rakkan μύκονος σάκης ρουβάς

Το συγκεκριμένο βασικό μενού ‘Summer Eclipse premium plateau’ θα περιλαμβάνει 300 γραμμάρια χαβιάρι Μπελούγκα, 500 γραμμάρια αχινό, ένα κιλό βασιλικά καβουροπόδαρα, δύο Armand de Brignac Brut Golf Magnum και μία βότκα Stoli Elit Magnum. Τα τραπέζια της δεύτερης ζώνης, θα έχουν ως βασική κατανάλωση 7.000 ευρώ, και θα βρίσκονται περιμετρικά της σκηνής του Rakkan, με το μενού να είναι αντίστοιχου περιεχομένου με αυτό της πρώτης.

Όμως, ύστερα από απαίτηση του Σάκη Ρουβά, θα δημιουργηθούν και πιο προσιτά κοστολόγια, ώστε να μπορεί ο καθένας να γίνει μέρος της πιο φαντασμαγορικής εμπειρίας του καλοκαιριού. Έτσι, με απόλυτη πρωτοβουλία του πολύ αγαπητού καλλιτέχνη, στην ζώνη Θ’ με 60 τραπέζια των 10 ατόμων, θα μπορεί κανείς να απολαύσει το Summer Eclipse, με κατανάλωση 40 ευρώ έκαστος, ενώ θα υπάρχει και η general standing area των 3000 ατόμων, με τιμή εισιτηρίου 30 ευρώ. 

σάκης ρουβάς μύκονος rakkan

 

Βαθμολογία: 
Average: 5 (1 vote)