ΣΤΟ FEVER Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ

ΣΤΟ FEVER Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Στην λεωφόρο της Συγγρού, δεσπόζει επιβλητικά ένα από τα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, και το όνομα αυτού Fever. Αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα meet points της πόλης, και έχει φιλοξενήσει στο stage του, τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής. Έχει διανύσει μία πολύ μεγάλη πορεία στα νυχτερινά δεδομένα, και είναι από τα μαγαζιά που προάγουν την απόλυτη, αυθεντική διασκέδαση, καθώς επίσης έχει χριστεί και ως ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά στέκια. Επιβλητικό και μεγαλειώδες, όντας πολύ ευρύχωρο, αφού φιλοξενεί όλη την Αθήνα, βρίσκεται αρκετά κοντά στον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, γεγονός που το καθιστά πολύ εύκολα προσβάσιμο. Τα σχήματα που έχει επιλέξει κατά καιρούς να φιλοξενήσει, το έχουν καταστήσει σε κάθε μέρα λειτουργίας του κατάμεστο, έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο του, να φτάνει το κέφι και την διασκέδαση σε πρωτόγνωρα επίπεδα.


Ο Νότης Σφακιανάκης, μας πρωτοσυστήθηκε και αμέσως έγινε δέκτης πολύ μεγάλης αγάπης και αποδοχής από τον κόσμο. Από εκείνη λοιπόν την στιγμή, η επιτυχία ήρθε πολύ γρήγορα για τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Σήμερα, είναι ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς ερμηνευτές της χώρας, και έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που αυξάνεται συνεχώς και τον ακολουθεί πιστά. Έχοντας στο ενεργητικό του, πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες, με τα σπουδαιότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όντας οικοδεσπότης των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έθεσε τις δικές του δομές, σε αυτό το εξαιρετικό μαγαζί του κέντρου, Fever, την περασμένη χειμερινή σεζόν. Ένα από τα στοιχεία που τον έχουν θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, είναι ο συνδυασμός του αστείρευτου και πηγαίου ταλέντου του, μαζί με την ηθική του στάση και το χαμηλό προφίλ που διατηρεί σε όλα τα χρόνια της μουσικής του πορείας. Τα τραγούδια του, πέρα από το ότι γίνονται τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες, μετατρέπονται και σε προσωπικά αγαπημένα του κόσμου, αποκτώντας διαχρονική αξία. Το νέο του άλμπουμ, αγαπήθηκε αστραπιαία από το κοινό, και το ένα κομμάτι άρχισε να γίνεται hit μετά το άλλο.


Αυτό το μοναδικό σχήμα της χειμερινής σεζόν 2017-2018, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλης της Αθήνας, και μετατόπισε το όρο της απόλυτης διασκέδασης στο Fever, συμπλήρωσε η εξαιρετικά ταλαντούχα καλλιτέχνης, ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ. Από τότε, τα καλλιτεχνικά του βήματα, στέφονται με απόλυτη επιτυχία, αφού όλα του τα κομμάτια μετατρέπονται αυτόματα σε hits, και η Πέγκυ Ζήνα, έχει καταξιωθεί πλέον, ως ένας από τους μεγαλύτερες λαϊκές ερμηνεύτριες της γενιάς της. Στο δυναμικό του, υπάρχουν εξαιρετικές συνεργασίες, με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, και πολύ επιτυχημένα άλμπουμ.


Ομολογουμένως, το Fever για την χειμερινή σεζόν, φιλοξένησε στην σκηνή του δύο από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές της χώρας, και το αποτέλεσμα ικανοποίησε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Αποτέλεσε ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας, και κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλης της πόλης, που το επέλεγε φανατικά για την διασκέδαση της, και το έχρισε ως το απόλυτο hotspot.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!