Rnb Sundays Lohan Club

Rnb Sundays Lohan Club

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

To Lohan nightclub είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς για την διασκέδαση μας, και έχει προστεθεί δυναμικά στον χάρτη με τα top μαγαζιά της πόλης μας. Βρίσκεται στην θέση του πρώην Spell, και από το φαντασμαγορικό του opening, έχει προκαλέσει ήδη ιδιαίτερη αίσθηση μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του κοινού σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Το Lohan, για αυτή την χειμερινή σεζόν, θα μας συντροφεύσει με τον καλύτερο τρόπο φιλοξενώντας τα καλύτερα events και projects της νυχτερινής Αθήνας. Είναι επόμενο, πως το Lohan club, πληροί όλες τις προδιαγραφές για να στεγάσει σπουδαία parties, αφού έχει ένα φαντασμαγορικό stage με τελευταίας τεχνολογίας φωτισμούς και ηχητικούς εξοπλισμούς που πηγαίνουν την διασκέδαση ένα βήμα παραπέρα. Ένα σπουδαίο event που θα λαμβάνει χώρα εκεί κάθε Κυριακή, και με το σπουδαίο opening του στις 23 Οκτωβρίου να προκαλεί τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα θα είναι το θρυλικό 'Showtime', όπου με τα μοναδικά RnB vibes του, και τα φαντασμαγορικά εφέ του, θα προκαλέσει σταθερά πανικό στο αθηναϊκό κοινό και θα αφήσει το δικό του στίγμα στον χάρτη των καλύτερων πάρτυ της πόλης.

Το Showtime είναι ένα events θρύλος στα νυχτερινά δεδομένα και ακολουθεί μια σταθερή συνταγή όπου στέφεται συνεχώς με επιτυχία. Κρατάει πάντα το original concept του με τα καλύτερα rnb και hip hop vibes να φτάνουν τις αισθήσεις μας στο ζενίθ τους. Φυσικά, ένα κομμάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Showtime, είναι οι εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες, που λικνίζονται μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα στους καλύτερους ρυθμούς της πόλης. Είναι αναμφίβολα ένα πάρτι με πολύ μεγάλο φανατικό κοινό, που αυξάνεται συνεχώς και καθιστά όποιο μαγαζί στο οποίο λαμβάνει χώρα κατάμεστο. Το φαντασμαγορικό opening του στο Lohan club, την προηγούμενη Κυριακή, σήμανε μια νέα εποχή στα νυχτερινά δρώμενα, θυμίζοντας μας θρυλικές νύχτες της Αθήνας, στα καλύτερα μαγαζιά-θρύλος, με εκείνη την παλιά αίγλη. Εννοείται πως σημαντικό ρόλο παίζουν φυσικά και τα ονόματα που βρίσκονται πίσω από τα decks και τους βάζουν φωτιά κάθε Κυριακή σταθερά, από την μοναδική σκηνή του Lohan club.

Οι dj's Kas, Robing & Melo μας δίνουν τον ρυθμό των top rnb & hip hop ήχων της πόλης, με τον κόσμο να φτάνει την διασκέδαση του στο κόκκινο, χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Showtime, είναι ένα πάρτυ που έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στα σπουδαιότερα μαγαζιά της πόλης, αφού έφερε τις λέξεις πρωτοπορία και καινοτομία στο προσκήνιο των club. Έχοντας κρατήσει έναν σταθερό μουσικό χαρακτήρα, βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των προτιμήσεων του κόσμου, ο οποίος το επιλέγει φανατικά για ακόμα μια χρονιά, αφού βρίσκεται στην φαντασμαγορική και άρτια στημένη σε προδιαγραφές μαγαζιών του εξωτερικού σκηνή του Lohan club, μονοπωλώντας το νυχτερινό ενδιαφέρον του κόσμου στο έπακρον.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!