Club & Bar στην Αθήνα σήμερα

Club & Bar στην Αθήνα σήμερα

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Με το που πλησιάζει η καλοκαιρινή περίοδος ένα είναι το μαγαζί που μονοπωλεί την σκέψη μας, και αυτό είναι φυσικά το φαντασμαγορικό Ακρωτήρι. Το εν λόγω μαγαζί βρίσκεται πλησίον της θάλασσας και θεωρείται ταυτόσημο με την θερινή διάθεση και την πιο όμορφη εμπειρία διασκέδασης. Όντας ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά club αθήνας 2018 της νυχτερινής Αθήνας, και σε ποιότητα ψυχαγωγίας αλλά και σε ρεαλιστικό επίπεδο, μπορεί να φιλοξενήσει όλη την πόλη να διασκεδάσει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Για την φετινή σεζόν, οι ιθύνοντες έχουν δημιουργήσει τις πιο ξεσηκωτικές και όμορφες δομές τοποθετώντας στην πρωταγωνίστρια γραμμή του μουσικού του προγράμματος δύο σπουδαίους λαικούς τραγουδιστές ενισχύοντας το live clubbing στο έπακρον. Φυσικά οι κανόνες υπάρχουν πάντα για να έχουν και τις εξαιρέσεις τους, όπως φυσικά το πιο αγαπητό νησάκι της πόλης μας, Banana Athens που παρότι εδρεύει στην περιοχή του Μετς, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με το που έρχονται οι πρώτες ζεστές μέρες. Το Banana Athens club, είναι ένα μαγαζί που μονοπωλεί στο έπακρον το ενδιαφέρον της πόλης, φιλοξενώντας τα καλύτερα πάρτι και φέρνοντας στην καρδιά της Αθήνας, την πιο όμορφη νησιώτικη ατμόσφαιρα. Όλα ξεκινούν από την πλακόστρωτη σκάλα του μαγαζιού, που θυμίζει γραφικό σοκάκι νησιού και σε εισάγει αυτόματα στην πιο ξέγνοιαστη θερινή αύρα που θα σε κατακλύσει στην συνέχεια. Μοναδικά χρώματα, εξαιρετικά πάρτι, top dj's, και υπέροχα coctails μπαίνουν στην πρωταγωνίστρια γραμμή με το Banana Athens να μονοπωλεί το νυχτερινό μας ενδιαφέρον για ακόμα μια χρονιά.


Το ROX είναι ένα νυχτερινό μαγαζί που πατάει σε πολύ γερές βάσεις διασκέδασης αφού το Cabaret Romeo είχε ένα συνεχώς αυξανόμενο φανατικό κοινό. Το Rox nightclub athens όμως πρόκειται για ένα απόλυτο νυχτερινό club, με τα στοιχεία του elegance και της πιο σαγηνευτικής ατμόσφαιρας να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο. Όλα αυτά φυσικά σε ένα πλαίσιο μοναδικής θετικής αύρας, και απαράμιλλης καλοκαιρινής έντασης και διασκέδασης, καθιστώντας αναμφίβολα το εν λόγω μαγαζί ως ένα κορυφαίο meetpoint της θερινής πρωτεύουσας. Τα πιο σωστα΄vibes, παίρνουν την θέση τους, με τους top dj's να βάζουν φωτιά στα decks με τις μουσικές τους επιλογές, μοναδικές χορεύτριες και ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, κρατώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Παρασκευές και Σάββατα το κέφι δεν σταματάει αφού η διασκέδαση ντύνεται σε house ρυθμούς και όλο το αθηναικό κοινό συρρέει για να γίνει μέρος της πιο όμορφης καλοκαιρινης εμπειρίας.


Το Voodoo summer glyfada είναι έτσι δομημένο ώστε να σε εισάγει αυτόματα στην πιο όμορφη ψευδαίσθηση μιας νησιώτικης ατμόσφαιρας. Σε κάθε γωνιά του συγκεκριμένου χώρου κυριαρχούν το μπλε και το άσπρο, θυμίζοντας έτσι στενάκια από τα πιο γραφικά σοκάκια των Κυκλάδων. Τα καθημερινά πάρτι του, σε συνδυασμό με το γνήσιο ελληνικό στοιχείο που πρωτοστατεί σε κάθε event του, είναι στοιχεία που το έθεσαν τόσο ψηλά, δίνοντας του έτσι την ταυτότητα ενός από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης. Το Voodoo summer για αυτή την θερινή σεζόν βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 18, είτε για το main ποτό σου, είτε για το after drink σου και αποτελεί μια σίγουρη επιλογή, αφού κανείς δεν πρόκειται να φύγει πριν τις πρώτες πρωινές ώρες με όλον τον κόσμο να τραγουδάει και να χορεύει μέχρι το ξημέρωμα.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!