Toy Room Athens club

Toy Room Athens club

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Toy Room Athens club

Στο Λονδίνο είναι εκείνο το μαγαζί που απογειώνει το κέφι και την διασκέδαση και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έρθει και στην χώρα μας. Πρώτη απόπειρα, το Toy Room στην Μύκονο στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Δεύτερη απόπειρα, το Toy Room στην Πανεπιστημίου και το μαγαζί αυτό πλέον είναι θεσμός στην νυχτερινή Αθήνα, με ένα φανατικό κοινό να μεγαλώνει συνεχώς και να το καθιστά κατάμεστο. Απόλυτος πόλος έλξης; Μα φυσικά, το μοναδικό και funky decor του, οι εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες και εννοείται ο Frank, ο αρκούδος σημείο κατατεθέν του Toy Room, που μαγνητίζει κάθε βλέμμα και δημιουργεί την πιο ξεσηκωτική και μοναδικής ενέργειας διάθεση.

Το ToyRoom athens είναι ένα μαγαζί ικανό να πηγαίνει τις έννοιες της αισθητικής και της δομικής σύστασης ένα βήμα πιο πέρα, δίνοντας το δικό του στίμα. Είναι έτσι στημένο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει parties και events που σπάνια συναντά κανείς στα σύνορα της χώρας μας και όποιος επιθυμεί να πάρει μέρος σε διασκέδαση άνευ όρων, και να γίνει 'κομμάτι' της πιο φαντασμαγορικής νυχτερινής εμπειρίας ψυχαγωγία, ισάξια με χώρους του εξωτερικού, τότε αυτό το μέρος είναι ο απόλυτος μονόδρομος.

Το Toy Room, είναι ένα άκρως ανανεωμένο μαγαζί που ήρθε να ταράξει τα νερά της διασκέδασης στην πρωτεύουσα, και να θέσει τα δικά του δεδομένα στην μέχρι τώρα μορφή της ψυχαγωγίας, καθώς είναι ένας χώρος που δεν μπορεί να συγκριθεί εύκολα με κάποιο ήδη υπάρχων. Η δομική του σύσταση είναι έτσι ώστε να ακολουθεί όλα τα πρωτοποριακά στοιχεία, καθώς είναι πλήρως εκσυγχρονισμένο, έχοντας μοναδικούς φωτισμούς ανάλογα με την ατμόσφαιρα που εναλλάσσεται καθώς και υπερσύγχρονα ηχεία που προσδίδουν κρυστάλλινο ήχο σε όλο το εσωτερικό του μαγαζιού. Είναι εκείνο το μαγαζί που φέρνει έναν άλλο αέρα στα νυχτερινά δεδομένα της Αθήνας, με τους πιο δυνατούς dj's της πόλης να προκαλούν τον απόλυτο πανικό από τα decks του, όπως και τα καλύτερα events, projects και special surprises, να βάζουν τον πήχη πολύ ψηλά. Φυσικά τα vibes του μπορεί να περιορίζονται σε RnB, όμως πρόκειται αναμφίβολα για το καλύτερο RnB της νυχτερινής Αθήνας, αφού η πολύ έμπειρη ομάδα πίσω από τα πάρτι του Toy Room, γνωρίζουν καλά πως να φτάνει το κέφι και η διασκέδαση στο κόκκινο.

Πρόκειται για ένα μαγαζί κατά κύριο λόγο θεματικό αφού έχει στιγματιστεί από μοναδικά show και χορογραφίες βασισμένες πάνω στο εκάστοτε concept των πάρτι και special events, με όλη την χειμερινή σεζόν που μας πέρασε να έχει κάθε εβδομάδα αφιέρωμα και σε ένα διαφορετικό επεισόδιο του Frank the Outlaw. Το Toy Room club σε χρόνο ρεκόρ, μετατράπηκε στο απόλυτο talk of the town, κάτι που δεν μας έκανε καμία εντύπωση αφού πρόκειται για έναν χώρο που δεν συναντάς εύκολα στην Ελλάδα, ένα club υψηλών προδιαγραφών, με στοιχεία glam και elegance να πρωταγωνιστούν χωρίς όμως όλο αυτό να γίνεται επιτηδευμένα. Ίσως αυτός να είναι και λόγος που η Αθήνα το αγκάλιασε τόσο γρήγορα και τόσο πολύ, καθιστώντας το κατάμεστο. Για τον χειμώνα του 2020 δείτε εδώ επιλογές διασκέδασης!

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!